Hur väljer jag det bästa Audiologi program?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer den bästa audiologi program: Program längd, utbildningsnivå, karriär, och de totala kostnaderna. Audiologi program ger utbildning i hörsel, ljud och teknik som används för att övervinna hörselproblem. En audionom är ansvarig för att diagnostisera hörselskador och förskrivning av en lösning eller teknik för att hjälpa kunden. Auditiva teknologer genomföra hörseltest, hantera kontoret och arbeta under ledning av audionom.

Audiologi program finns på college, universitet grundutbildning, master-och forskarutbildningen. Även om alla fyra alternativen kommer att leda till akademiska meriter i audiologi, är det viktigt att se de olika programmen och avgöra vilken som är bäst för dig och dina karriärmål. Det valda alternativet bestämmer arbetsmöjligheter som finns för dig.

Ett audiologi program på högskolenivå är två till tre år långa. Dessa program är vanligtvis tillgänglig på deltid samt heltid. Detta gör att studenter kan arbeta och studera samtidigt. Men fördubblar detta den tid som krävs för att slutföra programmet. En grundexamen är fyra år lång. För att kvalificera sig för antagning till en magisterexamen, måste sökande ha genomgått en kandidatexamen. Masterprogrammet är ytterligare två år. En doktorsexamen är efter befälhavarens och kräver ett totalt åtta år av utbildning att få.

karriärer timme som är tillgängliga för någon som avslutat audiologi program på högskolenivå omfattar daglig samverkan med kunder och genomföra hörseltest. Alla karriärmöjligheter i ledning och styrelse nivå kräver kompletterande utbildning. Denna typ av karriär är mest givande för människor som tycker att hjälpa andra personligen tillfredsställande.

audiologi program som finns tillgängliga på högskolenivå syftar till att utbilda kandidater till ledande eller yrkesmässiga positioner. Den karriärvägar som finns är professionella arbete för en myndighet eller hälsovård företaget. Kandidat med Examina kan fungera för universitet, sjukhus, och analysföretag.

Som med allt, är kostnaden en avgörande faktor när vi letar efter de bästa audiologi programmen. Titta på den totala kostnaden för de olika programmen och sedan jämföra detta med den lön som finns tillgängliga för de positioner som kräver att utbildningsnivå. Tänk på tid och engagemang krävs för att nå denna typ av karriär och bestämmer vad som är bäst för dig.

Många audionomer öppna sina egna privata praktik, arbetar i en vårdcentral med andra yrkeskategorier, till exempel ögonläkare, fotterapeuter och annan sjukvårdspersonal. Det mest ekonomiska beslut är ofta att slutföra den första nivån på högskola eller universitet, få anställning, betala av några studielån, och sedan gå vidare med utbildning. Den genomsnittliga livslängd är 40 år. Om du vill gå vidare med utbildning under denna period, kommer du att vidta nödvändiga åtgärder för att uppnå detta mål.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.