Hur väljer jag det bästa Architectural College?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer den bästa arkitektoniska college: läroanstalter, antagning krav, ackreditering, och fakulteter. En arkitektonisk college är oftast en del av fakulteten för arkitektur eller kan en fristående skola. En arkitektur college kan ge den utbildning som krävs för att bli en arkitekt eller en arkitekt teknikern.

En arkitekttävling högskola inom ett universitet erbjuder program som är fyra år långa, vilket resulterade i en arkitektur grad. The Graduate är då berättigade att få erfarenhet som arkitekt och skriva granskningen arkitekt licensiering. Detta är den enda vägen att bli en professionell arkitekt. Det är viktigt att välja din utbildning med en klar uppfattning om hur de påverkar dina karriärmöjligheter.

program som finns tillgängliga via ett community college är två år lång och ge den utbildning som krävs för att bli en arkitektur tekniker. En tekniker arbetar under ledning av arkitekten, slutföra ritningar, planer, detaljerade granskningar och relaterade uppgifter. Längden på programmet, intensitet av arbetsbördan och kostnaderna är de viktigaste skillnaden mellan dessa två lärosäten.

För att uppfylla kraven för införsel till arkitektoniska college, en kombination av höga betyg på gymnasiet kurser och en intervju krävs. Det bästa program kräver ofta anbudssökande att lämna en portfölj av deras bästa verk för granskning. Ta reda på i förväg om så skulle behövas och börja förbereda minst sex månader i förväg.

Om du tittar på de bästa arkitektoniska college i landet eller staten, noterar att antagningen standarden är högre för att återspeglar den ökade efterfrågan. Endast studenter med de allra bästa kombinationen av märken och portföljer erbjuds antagning. Om du inte har de bästa varumärkena i din klass, tänk som gäller skolor som erbjuder en flera disciplin program istället.

När du letar efter en arkitektonisk college, kontrollera ackrediteringen status. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner. Detta är mycket viktigt, eftersom över 20 procent av alla elever överföring skolor. Ackrediterade skolor har möjlighet att erbjuda elever tillgång till stöd regeringens program för studerande.

Det bästa arkitekthögskolorna ger biografier av deras lärare eller handledare på sina webbplatser. Den information som lämnas omfattar vanligtvis akademiska meriter, forskningsinriktning, publikationer, och alla priser de har mottagit. Titta på den typ av erfarenhet de har och de olika inställningarna. Se över sin portfölj för att lära sig mer om deras stil och inriktning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.