Hur väljer jag det bästa Allied Health School?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer en allierad hälsa skolan: programutbudet, ackreditering, tvärvetenskapligt lärande och arbetsträning. Denna typ av skolan är ofta del av ett större universitet. Programmen finns tillgängliga via en allierad hälsa i skolan är alla inriktade på hälso-och sjukvården att stödja människor genom sjukdom och tillfrisknande. De allierade sjukvårdspersonal program ger den utbildning som krävs för mer än 60 procent av hälso-och sjukvård industrin karriärer.

De program som erbjuds genom en allierad hälsa i skolan kan delas in i tre flöden: diagnostiska, terapeutiska eller förebyggande. I den diagnostiska strömmen, program omfattar ultraljudsteknologi, hjärt sonography och medicinska tekniker. Den terapeutiska ström ingår patologi tal språk, audiologi, och respiratoriska vård. Förebyggande alternativen ingår dietetik och nutrition, terapeutiska vetenskap och arbetsterapi.

När du letar efter en allierad hälsa skola, kontrollera ackrediteringen status. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner, vilket är mycket viktigt för program som kräver certifiering eller licensiering. Endast godkända skolor har möjlighet att erbjuda studenterna tillgång till stöd regeringens program för studerande.

Fördelen med en allierad hälsa skola är kombinationen av ett brett utbud av hälso-relaterade program i en skola. Denna struktur möjliggör en ökad mängd tvärvetenskapliga studier och samarbete. Dra nytta och lära sig så mycket som möjligt från dessa program. Många av programmen har delade klasser, eftersom de obligatoriska kurserna är konsekvent för all hälsovård program. Använd denna möjlighet att träffa människor från andra program och bygga ett nätverk av hälso-och sjukvårdspersonal.

Nästan alla närstående hälsa skolor erbjuder möjligheter arbetsförmedling. Dessa program är vanligtvis erbjuds i andra eller tredje året och ge kopplingar till praktik, kooperativ, och på arbetsplatser möjligheter. Uppdragen bestäms på basis av en kombination av akademisk prestation och ansträngning.

Människor som rapporterar den största tillfredsställelse med åtföljande vårdkostnader skolor vet att de vill arbeta inom hälso-och tjänstesektorn, men är osäker på vilket område av specialitet är den mest tilltalande. Med så många program på samma skola gör det lättare att överföra till ett annat program under det andra året, eftersom många program del kurser under det första året. Dessutom administration och akademiska rådgivare är alla goda kunskaper om de möjligheter och krav relaterade program. Detta hjälper dem att ge en mer strömlinjeformad student supporttjänster modell. Tala med din akademiska rådgivare för att se över olika alternativ som finns.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.