Hur väljer jag den bästa reklamen Program?

Utveckla ett annonseringsprogram är mycket beroende på vilka typer av varor eller tjänster man vill marknaden. Reklam handelsplatser är nästan oändlig, den mest effektiva centrering runt skriva ut, radio och TV, och Internet. Det existerar generella regler och grundläggande riktlinjer, men som är tillämpliga för alla företag.

Alla företag, stora som små, bör sätta en reklam budget och följa detta noga. Förvånansvärt många företag aldrig ta detta steg, ser reklam som en lyx som kommer att användas efter ett positivt löpande intäkter är uppenbar. Denna praxis är i direkt opposition till att bygga en framgångsrik och lojal kundkrets. I själva verket,

ett budgeterat är välplanerat annonseringsprogram lika viktig del av verksamheten som en fast hyra, kvalificerade medarbetare, och upp-to-date utrustning.

Den bästa typen av reklam program är ett som är konsekvent och långsiktigt. Tumregeln i reklambranschen är att potentiella kunder bara har börjat märka en annons när företagets ägare är trött på att höra eller se den. Kortfristiga reklam, eller att helt enkelt placera en annons då och då för speciella evenemang, tenderar att endast ta in en tid kunderna. Målet med en effektiv reklam programmet är att skapa långsiktig namn erkännande. Reklam bör inte ses som ett verktyg för att sälja en produkt så mycket som en strategi för att bygga upp ett rykte.

En mycket viktig aspekt av en framgångsrik reklam program börjar med forskning. Först bestämma ålder, kön, gillar och ogillar den marknad du vill attrahera. Vidare forskning alla tillgängliga reklam försäljningsställen. Ta reda på upplagor för tidningar via Upplagekontroll ®. Populariteten för tv-och radiostationer brukar kunna sammanställas från Nielson Media Research ® och Arbitron ® betyg.

Lyckad medier är ofta mer än gärna lämna dessa uppgifter, eftersom de vill skryta lite av deras popularitet. Medier når få människor kommer att göra precis tvärtom, och kommer sannolikt tout deras nyhet eller nischmarknad. I de flesta fall är det oftast bäst att tillämpa annonspengarna för de handelsplatser som når den största publiken. Man bör också komma ihåg att de flesta medier skulle sänka sina priser och pruta. Du måste bara fråga.

Mångfald är nyckeln i ett annonsprogram, och tack vare Internet, en hel del reklam kan vara hade gratis. I vissa fall kan ett företag önskar placera annonser på webbplatser, eller ens delta i pay-per-klick eller affiliate planer reklam. För den lägsta kostnaden och den största avkastningen, kan du marknadsföra ditt företag online via de många webbplatser för sociala nätverk, forum och chattrum. I varje fall är det bäst att formulera ett program som använder print, TV och Internet, upptäcka med tiden vilken metod som är mest effektiva för din individuella situation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.