Hur väljer jag de bästa lediga sommarkurs?

Även om det finns definitivt fördelar att ha en längre semester för avkoppling och vila, det är smart att fokusera på att ge studenter med anrikning möjligheter under hela året. Sommarskola kan bygga vidare på de kunskaper som barnen lär sig under året eller ge en chans att utforska särintressen mer ingående. Även om det är sant att många sommarkurser göra avgifter ta ut några, det finns gratis klasser tillgängliga.

Den vanligaste källan till gratis program sommarskola är din lokala skoldistrikt. Sommar klasser är vanligtvis ut till grundläggande, högstadiet och gymnasiet. Måste emellertid studenterna möter ofta särskilda urvalskriterier som att ha en låg inkomst, som är en missgynnad minoritet, som behöver extra hjälp i ett eller flera viktiga akademiska områden, eller att behöva göra upp en klass så att examen i tid. Ditt barns lärare kommer vanligtvis skicka hem ett meddelande om din son eller dotter är berättigade till denna typ av sommarskola.

I många samhällen, offentliga bibliotek ge gratis lektioner sommarskola. Dessa program fokuserar mest på att uppmuntra barn att utveckla en livslång kärlek till läsning. Det kan dock också vara konst, dans och musik workshops och föreläsningar från experter om olika ämnen. Föranmälan kan krävas och föräldrarna kan uppmanas att delta i evenemang med sina barn, så kontakta ditt bibliotek för mer information.

Beroende på var du bor, kan museer vara utmärkta källor till sommaren klasser för studenter i alla åldrar. De flesta konst, vetenskap eller historiska museer har en utbildning direktör som ansvarar för att samordna offentliga visningar, workshops och speciella evenemang. Klasserna kan fylla upp snabbt dock, så det är bäst att planera för framtiden om du är intresserad av denna typ av möjlighet för ditt barn.

Högskolor och universitet ibland tillhandahålla gratis program sommarskola för gymnasieelever. Dessa klasser är oftast ganska korta, men de är ofta undervisas av lärare med flera års erfarenhet. För studenter som är osäkra på sina eftergymnasial utbildning planer, denna typ av fri sommarskola kan vara ett bra sätt att lära sig mer om alla alternativ som finns.

Slutligen gratis online klasser finns från platser som Stanford, Yale, University of Notre Dame, och Massachusetts Institute of Technology. Täcker allt från engelsk litteratur till kristendomens historia, dessa klasser är i allmänhet egen takt, icke-kredit kurser. Denna typ av utbildningsmöjligheter är mest lämpad för akademiskt avancerade högstadiet och gymnasieelever med ett seriöst intresse för ett specifikt ämnesområde.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.