Hur väljer jag de Bästa Online CPR utbildning?

Med HLR utbildning på nätet är något av en blandad välsignelse. Å ena sidan kan dessa klasser spara tid, men å andra sidan är de inte fullständig. Många erbjuder certifiering till en viss punkt, men de kan inte lära någon typ av händer på metod, som rekommenderas av många organ och kan krävas av ett antal arbetsgivare. Vad de främst gör är möjligt för människor att lära sig hjärt-lungräddning och hur och varför man ska förvalta den, utan låta folk verkligen utför det.

Så det bästa CPR utbildning online bör förbereda studenterna för att ta en praktisk utbildning och få certifiering. Ett antal byråer kan erbjuda online klasser som leder till praktisk utbildning /testning, de har testcentrum tillgänglig där människor finish lärande. Dessa inkluderar Röda Korset, och i vissa fall klasser är anslutna organisationer som American Heart Association. De som kräver praktisk utbildning bör vara försiktig med kurser som endast erbjuder akademiska /händer från undervisning utan ytterligare händerna på utbildning för att få certifieras. Denna utbildning skulle kosta en massa pengar, göra anspråk på att ge certifiering, och ändå inte förbereda människor för att få testa de behöver.

Däremot erbjöd klasser online av sådana organ som Röda korset är en välsignelse eftersom de underlättar för människor att samordna sin tid eller studier över en tidsperiod innan du gör praktik arbete. De kan vara mer praktiskt än gå offline klasser och de är oftast billigast att utan vinstsyfte är inblandad. Således kan man säga att vägen till bästa valde en CPR online kurs är att titta till de myndigheter som rutinmässigt har utbildad och certifierad inom detta område, eller kurser som hålls av företrädare för dessa organ. I USA föredrar verkligen att gå till CPR utbildning online erbjuds av Röda Korset eller American Heart Association, som är de experter på detta område.

Människor bör vara försiktig med alla HLR utbildning på nätet som erbjuder certifikat , särskilt om dessa intyg faktureras som något alla människor behöver. De kan vara värdelösa eller de godkänner grundläggande kunskaper men ingen erfarenhet och ingen praktisk utbildning. Många som tar en HLR utbildning enbart på nätet är bestörta över att finna att de inte har tillräckliga certifiering för att möta nödvändiga kvalifikationer eller begärts för vissa typer av arbete. Vissa online utbildning från en byrå har en offline komponent, men om det inte gör dessa organ och klasser är inte de bästa valen, och människor kan lika gärna få billigare online utbildning genom den huvudsakliga ideella organ.

I slutändan kan man njuta av bekvämligheten med att studera och granska HLR utbildning online och med någon typ av skriftliga prov eller frågesporter på nätet, vilket kan spara flera timmars klass närvaro. Praktisk kunskap behövs fortfarande och de flesta människor håller med om att i en nödsituation, skulle de vilja ha mer än teoretisk kunskap om hur HLR är tänkt att utföras. De skulle också vilja veta hur det känns och exakt hur den görs för att de har utövat det. För närvarande denna typ av kunskaper och erfarenheter finns endast i ett offline-inställning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.