Hur väljer Högskolor för arkitektur?

Det finns fem viktiga faktorer att tänka på när du väljer högskolor för arkitektur: anseende, fakultet, kostnad, forskarutbildningen möjligheter och anslutningar industri. Alla fem faktorer påverkar kvaliteten på din examen och förmågan att översätta din prestation i en karriär. Utexaminerats i arkitektur program blir arkitekter, fastighetsägare, och designers.

anseende med olika högskolor för arkitektur program är mycket viktig. Titta på den årliga statistiken om utmärkelser, forskningsanslag, kända arkitekter, och bidraget till det lokala samhället att lära sig om den professionella rykte. Då utreda rapporterna student erfarenhet. Dessa årliga rapporter baseras på svaren student undersökning om frågor som stödtjänster, kurs tillgänglighet och administration.

Läs hemsidan för de olika högskolorna för arkitektur grader och särskilt forskning biografierna av felaktig eller professorer. Undersök senaste publikationer, projekt, kurser och yrkeserfarenhet. De flesta arkitektur professorer har arbetat som arkitekter och många skola hyra ansedda arkitekter att undervisa några kurser per år. De kunskaper och erfarenheter vid fakulteten är kritiska när de ser över alternativen mellan olika högskolor för arkitektur.

Priser kostnader för arkitektur program tenderar att vara högre än för en Bachelor of Arts eller Science. Inkludera kostnaderna för utrustning, utarbetande skivor och programvara på din total undervisningstid beräkningen. Jämför det finansiella stöd finns mellan olika skolor och söka stipendier, stipendier och bidrag som utformats särskilt för arkitektstudenter. De extra kostnader för arkitektur program är bland de högsta för alla professionella program. Titta noga på detaljerna så att du inte är negativt överraskad.

Graduate möjligheter innehålla särskilda kurser eller en hel examen i arkitektur. Skolor som erbjuder dessa typer av program har ofta ett bredare spektrum av kursutbudet, eftersom de har lärarkår med en djupare bredd av kunskap tillgänglig. Utforska examen certifikat som fokuserar på en specifik bransch eller skicklighet som är av intresse för dig.

Industri anslutningar innefattar praktik möjligheter, årliga design shower och utställningar, tidningsartiklar om skolan och deltagande i tävlingar och tävlingar. Alla dessa punkter att tydliggöra skolans och erbjuda möjligheter för studenter att visa upp sina färdigheter för potentiella arbetsgivare. Mötesindustrin ledare och la dessa poster till ditt CV förbättra din arbetstillfällen direkt efter examen. Välja rätt skola för dig är ett viktigt beslut, så ägna krävs tid och kraft i förväg att göra det bästa valet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.