Hur tjänar jag en arbetsterapi examen?

arbetsterapi grad krävs för att bli en certifierad arbetsterapeut. Denna typ av examen är tillgänglig från ett stort antal universitet och kan slutföras både genom traditionella klasser och online. Det finns ett antal sätt att avsluta en arbetsterapi grad-heltid, deltid, eller en kombination av båda. Utöver dessa metoder, många människor ansöka om och få kredit för tidigare lärande på högskolenivå och arbetslivserfarenhet inom området.

Arbetsterapi är en erkänd sjukvården disciplin som fokuserar på att använda arbete att hjälpa människor att övervinna fysiska eller psykiska funktionshinder och delta fullt ut i vardagen. En arbetsterapi grad tillåter kandidater att söka till på sjukhus, myndigheter, försäkringsbolag och relaterade stödtjänster. Människor som arbetar på detta område har en stor personlig interaktion med kunder, ofta besöker dem hemma och ge hjälp och stöd när de övergången till arbetslivet.

Det vanligaste sättet att tjäna en arbetsterapi grad är att begära tillträde till en traditionell universitet efter sin examen från high school. Programmet är tre till fyra år på heltid i skolan, och kräver ett framgångsrikt slutförande av ett antal kurser. Kurserna är uppdelade mellan de centrala vetenskaper, hälsovetenskap och allmänna kurser kunskaper. Minst betyget 50 procent eller D krävs för att klara alla kurser.

Det finns många online skolor och traditionella universitet som erbjuder kurser mot en arbetsterapi grad via Internet. Eleverna kan kursval från grundskolan eller från andra skolor och har de krediter som tillämpas på deras examen. Online kurser ge eleverna större flexibilitet att schemalägga kurs arbete, lyssna på föreläsningar, och fullständiga uppgifter. Men de akademiska kraven är desamma som för alla vanliga utbildning.

Människor som har avslutat en college examen i arbetsterapi eller en närstående hälsovetenskap programmet kan ansöka om att få överföra utvärderas krediter och tillämpas på examen. Alla universitet har en process för utvärdering av tidigare lärande samt många använder denna metod för att öka deras utbildning och maximera föregående ansträngning.

Studenter har också möjlighet att slutföra en arbetsterapi tid grad del. Även om denna metod för lärande kommer att öka tiden för att tjäna graden, är det ett bra alternativ för dem som behöver fortsätta att tjäna en heltidslön när du fyller i sin skolgång. Men utmärkt tid ledaregenskaper är nödvändiga för att bli framgångsrika.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.