Hur tjänar jag en Master of Public Policy examen?

För att erhålla en Master of Public politik examen, måste en student normalt fylla i en examen nivå utbildningsprogram som specialiserat sig på allmän ordning. Detta anses ofta vara en yrkesexamen och som ett resultat, kan dessa program har mycket speciella inläggningar krav. Även en examen som denna brukar anses vara tvärvetenskapliga, så att eleverna bör vara medvetna om de olika studier att de skulle kunna börja utöva.

En högskola får erbjuda en mästare allmän ordning grad genom en särskild delningen av skolan. Denna indelning kan kallas en skola till allmän ordning eller av den offentliga verksamheten. Andra högskolor erbjuder dessa utbildningar inom ramen för en School of Government . De antagningen för en mästare allmän ordning grad kan variera, beroende på program och universitetet.

För tillträde till ett sådant program, de flesta universitet, åtminstone, kräver en kandidatexamen och en bra poäng på ett standardiserat test som Graduate Record Exam (GRE). Andra kan föredra eller till och med kräva flera års yrkeserfarenhet i ett offentligt politikområde. Många av dessa utbildningar även för studenter som har en stark bakgrund inom statistik, ekonomi eller matematik.

När accepteras, en kandidat för en mästare allmän ordning grad normalt börjar ett tvärvetenskapligt studieprogram. Dessa utbildningar kan skilja mycket i sin inriktning och omfattning, beroende på universitetet. De flesta av dem betonar ett fåtal grundläggande ämnesområden, inklusive offentlig politisk analys, kvantitativ forskning, och allmän ordning förvaltning.

Allmän ordning analys vanligtvis innebär kurser i en mängd olika samhällsvetenskap, ofta ger eleverna en mångsidig bakgrund i de frågor som berörs av den offentliga politiken. Sociologi, offentlig verksamhet, mikroekonomi och makroekonomi är bara några exempel på dessa kurser. Denna del av kursmaterialet kan också innefatta utbildning i att utvärdera de befintliga politiska program.

Ett annat fokus för en mästare till allmän ordning grad är kvantitativ forskning. Många program lära eleverna färdigheter i statistik och forskning så att de bättre kan analysera befintliga politiska frågor. En doktorand allmän ordning program omfattar vanligtvis mer djupgående kvantitativ forskning kurser än ett masterprogram, men statistisk analys är fortfarande normalt anses vara en viktig del av varje magisterexamen.

Kurser i offentlig förvaltning hjälpa till att undervisa befälhavare allmän ordning student hur man genomför politiska initiativ. Dessa kurser omfattar ofta undervisning i offentlig förvaltning, ekonomisk förvaltning, och resursfördelning. Denna aspekt av programmet kan också betona ledarskapsutbildning för studenter som får en dag göra på hög nivå politiska besluten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.