Hur kommer jag igång i en mikrobiolog karriär?

mikrobiologer är laboratorium forskare som studerar mikroorganismer och virus att lära sig om deras struktur, beteende och funktion. De flesta forskare är specialiserad inom ett område mikrobiologi, koncentrera sig på utvecklingen av mikrober, genetik, ursprunget till sjukdom eller medicinska tillämpningar. En individ som är intresserad av att komma igång i en mikrobiolog karriär bör söka en examen från ett ackrediterat universitet, besluta om en specialitet, och leta efter praktikplatser och biträdande ståndpunkt vid forskningsanläggningar. De flesta praktiserande mikrobiologer hålla avancerade grader och år vinst på laboratoriet erfarenhet innan bli oberoende forskare.

En person som vill utöva en mikrobiolog karriär kan undersöka grundutbildningsprogram biologi program på ackrediterade universitet och högskolor. Vissa fyra år kandidatexamen program tillåter studenter att specialisera sig i mikrobiologi, men även en allmän biologi Programmet ger en person med de verktyg och grundläggande information som kommer att bli avgörande i en mikrobiolog karriär. Eleverna, som normalt införs för mikrobiologi principer i lektioner, och de har möjlighet att få förstahandsinformation laboratorium erfarenhet i universitetets lokaler. Blivande forskare ofta bedriva positioner forskarassistent att få en bättre förståelse för mikrobiologi och förbättra deras möjligheter att få till en avancerad examen.

En kandidatexamen i biologi eller mikrobiologi är tillräckligt för att få några ingångsjobb nivå mikrobiolog, Men människor som vill bedriva oberoende forskning i allmänhet är skyldiga att inneha doktorsexamen. Många skolor erbjuder flera olika typer av doktorandprogram, var inriktade på en specialitet inom området. Studenter har möjlighet att bedriva en examen i molekylärbiologi, genetik, evolutionär mikrobiologi, eller en av många andra sub-discipliner. När en elev har valt ett område med specialitet, han eller hon kan tala med programmet rådgivare för att utveckla en individualiserad grad plan.

Forskarutbildningsprogrammen normalt senaste tre till fyra år och inkluderar intensiva klassrummet och laboratoriestudier. Många blivande mikrobiologer bedriva viktig forskning med professorer och andra studenter som en del av en examen plan. En del elever har möjlighet att publicera forskningsresultat och komponera avhandlingar, som kan vara till stor hjälp när de driver en mikrobiolog karriär. Efter avslutad examen planer kommer de flesta skolor hjälpa utexaminerade att hitta praktikplats eller assistent befattningar i laboratorium.

Nya praktikanter och assistenter arbetar vanligtvis med erfarna mikrobiologer i flera år. De bidrar till att organisera experiment, söka bidrag, som inrättades material och resultat post. Efter att ha fått praktisk erfarenhet och producera meningsfull forskning, en ny forskare ofta belönas med möjlighet att genomföra oberoende studier. En motiverad person med en väl dokumenterad tillförlitliga arbete har ofta en hög grad av anställningstrygghet och aktning inom en mikrobiolog karriär.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.