Hur kommer jag igång i Reklam Fotografi?

Reklam fotografering är ett bra sätt att göra en levande. Många som gillar fotografering undrar hur man gör en karriär av det. Reklam fotografering kan du göra det. Denna typ av fotografi är inte så avslappnad som vissa andra, dock. Dina kunder kommer att kräva professionalism och uppmärksam service.

Det första steget mot att bli en reklam fotograf är att lära sig olika typer av fotografering. Du bör vara bekväm action och stillbilder, komponera bilder och att omvandla dina bilder till tryck. Det finns klasser som undervisar i alla dessa färdigheter, men det enda sättet att verkligen utveckla de är timmar av träning.

Reklam fotografering är annorlunda än äldre porträttfotografering eller bröllopsfotografering eftersom varje skott kommer att vara annorlunda. Vissa kommer att kräva att du ställer upp i en studio och jobba hela dagen och andra som kräver att du uppfyller deltagarna i gryningen på en out-of-the-way plats där du har en timme att få den perfekta bilden. Man vet aldrig vad kunden vill ha. Sedan det sista du vill är att utveckla ett rykte som någon som inte levererar, bör du vänta tills du är säker på dina kunskaper innan du börjar söka arbete.

Fotografering färdigheter är inte de enda färdigheter som du behöver när du arbetar i reklam fotografi. Du måste kunna lita på i marknadsföringen själv. Medan du kan hoppas att ditt arbete talar för sig själv, måste du vara beredd att tala för det. Många människor anser att detta är den mest obekväma del att arbeta för sig själva.

Samtal olika reklambyråer och förklara att du är en reklam-och företagskunder fotograf. Låt dem veta att du skulle vilja arbeta med dem och be att få in ett möte. Alltför ofta kommer du att bli tillsagd att släppa ut ett urval av ditt arbete och att de kommer att hålla din information om filen. Ibland får du tur och de kommer att inrätta ett möte med dig.

Om de gör ber dig att släppa ut prover av ditt arbete är det viktigt att inte bli avskräckt. De kommer förmodligen att lämna in den, och kan dra ut den när vi letar efter en fotograf. Personliga möten däremot ge dig en möjlighet att sälja dig själv. Du kan förkunna din entusiasm för ett projekt, berätta om din passion för fotografi eller annat sätt göra ett intryck.

Oavsett om du lämnar prov på ditt arbete utan att tala med någon eller faktiskt få ett möte, uppföljning är viktig. Om du inte har hört från dem i tre månader följer upp med ett e-post eller notering. Fortsätt följa upp förfarande, men samtidigt bygga din kundbas genom att kontakta andra organ.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.