Hur kan jag bli en professionell MMA Fighter?

bli en professionell MMA (MMA) fighter är målet för många kampsportare och bekämpa entusiaster sport. För att göra detta, en prospektiv fighter behöver bara göra en sak: imponera på någon högt uppe i en professionell MMA organisation som kan skriva under fighter upp för en betald kamp. Några professionella fighters har kunnat göra detta utan att vinna en enda MMA kamp, de flesta, men har varit tvungen att arbeta för år för att få synas.

Här följer några tips och strategier för att bli en professionell MMA fighter. Inte varje fighter måste fylla i alla skeden i listan, inte heller kommer de att göra det i angiven ordning. Samt ytterligare mått och steg som inte är upptagna måste tas av varje enskilt oförutsedda och unika omständigheter.

Det finns tre grundläggande bekämpa (krigisk) områden som en MMA-fighter behöver skickliga i att lyckas: slående, grappling och undvikande. Slående är slag och sparkar, grappling omfattar innehar inlagor, och takedowns, och gäller undvikande blockering, ducka, förflyttar och röra sig bort från motståndarens attacker. Dessa kompetensområden används i tre skeden av en MMA-kamp för att vinna. Dessa stadier kallas standup, clinch och stadier jord (spel). Det första steget i att bli en professionell är för potentiella MMA fighters att utveckla sin skicklighet i militär kampsport tillräckligt så att de kan konkurrera framgångsrikt.

Det finns ett par olika sätt för en fighter att utveckla sin skicklighet i militär kampsport till den nödvändiga nivån. Tidigare utbildning i vissa traditionella sporter som brottning och boxning kan ge en solid krigiska grund, men bör utökas med ytterligare utbildning för att bli framgångsrika. En brottare, till exempel, kan tänka sig utbildning i Brasiliansk Jiu-Jitsu för att lära sig argument som kan avsluta en kamp, och kan även träna i boxning för att lära sig att undvika betydande skada under standup spelet.

De som har någon tidigare krigisk erfarenhet bör inledningsvis välja att lära sig en kampsport som har betydande kroppskontakt och översätter väl in i MMA såsom Brazilian Jiu-Jitsu, Muay Thai, eller boxning. En lämplig gym eller i skolan skall förenas, och en enda kampsport utbildas i för mellan fyra och sex månader innan en ytterligare konst startas. Cardio byggnad och en viss grad av styrketräning bör också göras efter en kämpe kropp vänjer sig vid kampsporter utbildning.

De flesta blivande soldater gå en kamp team när de har anständiga krigiska färdigheter. Fight team finns grupper som tåget under en enda buss eller en liten grupp ledare. En givande kamp team har kopplingar till MMA kampanjer, jaktplan för närvarande konkurrerar ger MMA träning, och kan ge specifika råd om hur man lyckas. En fighter har att bjudas in att delta i en kamp team. Intresserade fighters brukar ha att gå på gym där kampen laget tåg, utskylder, låt ledarna i laget vet att de är intresserade av att delta och visa en betydande krigisk skicklighet innan de uppmanas att fullt ut ansluta sig.

mår bra i sport som liknar MMA kan också få en kämpe igång. Vinnande kända tävlingar som ADCC Submission Wrestling-VM eller ett NCAA brottning mästerskap har fått mer än en fighter en professionell MMA möjlighet. Förutom konstaterade utmärkelser och rankas som ges av mästare som en Gracie svart bälte har skapat många öppningar för blivande soldater.

Den första stora steget i att bli en professionell MMA fighter vanligtvis inträffar när en fighter får sin första amatör MMA kamp. Det finns ett par olika sätt att få en sådan kamp. Det första kan en välkänd kamp teamet kontakt med en promotor och få en kämpe läggas till en amatör-kort. Om fighter inte har ett lag, kan den blivande fighter kontakt vanligtvis initiativtagaren till en liten kamp liga eller krets på egen hand och begära en tryout med ett positivt visar tjäna utsikten en kamp. Några små kampen ligor eller kretsar har öppna uttagningen till amatör fighters och annonserar ut dessa på sina webbsidor och till lokala gym.

Det första kampen uppnås, vinna eller har en imponerande som visar det mesta leder till ytterligare bråk. En smart amatör kommer att se att bekämpa nya motståndare att de både kan visa upp sina färdigheter mot och som skulle leda till ökat anseende om de skulle vinna. Bekämpning på olika platser och städer är också en bra idé, eftersom det kan öka en potentiell fighters fans och gör det mer sannolikt att de kommer att bli uppmärksammade.

Slutligen, en framtida MMA fighter måste se till att de själva främja. Webbsidor, pratar med fans, och sätta videor kämpa på Internet kan alla bidra. Besök webbsidor professionella kampen erbjudanden och ta reda på hur man lämnar bios är också en bra idé.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.