Hur får jag en certifiering aerobics-instruktör?

Det finns tre steg som krävs för att få certifieringen aerobics-instruktör: instruktör utbildning, aerobics klass erfarenhet och ett framgångsrikt slutförande av certifiering undersökning. Aerobics klasser fitness klasser som är fokuserat på att öka pulsen hos deltagarna. Dessa klasser är vanligtvis tillgängliga från samhället eller fitness center. Det finns ett brett utbud av klass typer, men de är alla avsedda att öka hjärtfrekvensen.

Människor som vill få certifiering aerobics-instruktör har oftast arbetat fysiska lämplighet industrin under många år och tycker om att arbeta med folk. Aerobics-instruktör beviljandet av certifiering av flera organisationer, men den mest kända är den nationella organisationen för Fitness certifiering (NAFC). Denna certifiering krävs för att få försäkringsskydd som en aerobics eller tränare.

Det första steget mot att få en certifiering aerobics-instruktör är att fullborda ett program instruktör utbildning. Längd och komplexitet i programmet varierar mycket. Leta efter kurser som omfattar både fysiologi motion och rekommenderade övningar. Som en del av programmet, leta efter kurser i att tala inför publik, ledarskap och röst projektion.

Det finns ett minimum av erfarenhet som krävs innan du är berättigad att skriva aerobics undersökning instruktör certifiering, som varierar beroende på certifieringsorgan. Detta måste kontrolleras aerobics instruktion, övervakade av en certifierad aerobics-instruktör. De flesta kandidaterna slutföra denna upplevelse krav genom en betald position som en aerobics instruktör. Kurserna bör varieras, få tillgång till alla de olika grupper och typer av aerob träning.

aerobics-instruktör certifiering för granskning är ett datoriserat flervalsfrågor examen. Många skolor erbjuder aerobic kurser instruktör förberedelse och seminarier för att hjälpa eleverna att förbereda sig för denna examen. Titta på de kurser studien preparatet är tillgängliga för dig och välja en som fungerar bäst för dig baserat på din personliga inlärningsstil.

Efter ett framgångsrikt slutförande av aerobics-instruktör certifiering, kandidater kan arbeta som självständiga entreprenörer, tillhandahålla aerobic klasser till ett brett utbud av fitness och centra samhället. Denna certifiering är ofta en språngbräda till gym, fysisk terapi, eller en fysiologi program. Det finns ingen åldersgräns på denna certifiering, och många gymnasieelever tycker att detta är en stor deltidsarbete.

avancemang möjligheter för aerobics instruktörer är tämligen begränsade. De flesta använder detta intyg för att hitta ett extraknäck eller deltidsjobb. Alternativt kan han eller hon kan flytta in i ledning, organisera personal och arbetar med klienter direkt. Lönen i det här jobbet är ganska liten, så ett alternativ karriär är i allmänhet rekommenderas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.