Hur får jag en Aerospace ingenjörsexamen?

Ett flyg-ingenjör är ett krav för alla som vill arbeta med design och naturvetenskap av flygplan. Det finns två huvudsakliga områden av flyg-teknik, flyg-och astronautical. Aeronautical är fokuserad på flygplan nära jorden, och astronautical är inriktat på flygplan utanför jordens atmosfär. Valet av en specialisering mellan de två är oftast bygger på personligt intresse. Tänk på arbetstagarnas möjligheter till en astronautical ingenjör är mer begränsade än en flygingenjör.

Det finns fyra krav för att få ett flyg ingenjörsexamen: välj en skola, uppfyller antagningen krav, betala kursavgifter, och slutföra kursen arbete. Den flyg-examen erbjuds på en rad olika universitet, men det astronautical Programmet finns i ett mycket begränsat antal institutioner. Dessa skolor tenderar att vara nära program regering utrymme eller laboratorier.

När du väljer en teknisk skola, titta på bredden och djupet av kurser finns. Det första året av program civilingenjörsexamen vanligtvis bygger på gemensamma kurser inom alla tekniska discipliner. Specialisering sker i andra och tredje år. Ju bredare kursutbud, desto mer resurser tillgängliga för att stödja civilingenjörsprogrammet.

Leta efter en skola som erbjuder en examen och forskarutbildning i rymd-teknik. Dessa skolor kommer att ha en högre kaliber av professorer, eftersom de har tillräckligt hög nivå i kurser för att stödja forskning. Detta är ett specialiserat område, så se över broschyrer med omsorg.

antagningen kraven för en flyg-ingenjörsexamen omfattar gymnasiet kurser inom matematisk analys, algebra, geometri, engelska och teknik. Många studenter har ett starkt intresse för flygning och kan ha deltagit i vetenskap mässor eller andra tävlingar. Lägga dessa landvinningar i din ansökan visar ett starkt intresse och engagemang för ämnet.

Priser för engineering program är vanligtvis dyrare än en Bachelor of Arts. Som professionell programmet, är förhoppningen att du kommer att få ett välbetalt position direkt efter examen. Som ett resultat av undervisningen och normer är mycket högre.

Kursen belastning för en flyg-ingenjör är ganska tung. Det finns förväg kurser i matematik, fysik, flyg, design och materialvetenskap. För att bli framgångsrika på detta område behöver du utmärkt organisation och studiefärdigheter. Den vanligaste orsaken till fel i denna typ av program är dålig tidsplanering och brist på självdisciplin. Fokusera på målet och göra det hårda arbete som krävs för att uppnå det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.