Hur får jag bästa möjliga utbildning polisman?

Få bästa polis utbildning beror till stor del på den enskilda, och vad en viss jurisdiktion kan kräva. Att få en två eller fyra år examen i straffrättsliga är ett steg som många tar. Tillbringa tid i det militära, i synnerhet med militärpolisen, är en annan väg att gå. Men många länder kräver endast passage av en statligt sponsrad polishögskola.

Akademien kommer att ge en god grundläggande förståelse för polisens arbete, och vanligtvis uppfyller de minimikrav. I akademin, kommer nyanställda och hoppfulla lära sig grundläggande utredningar, övervakning och teknik arrestering, samt få en kort översikt av statens straffrätt. Akademien även kommer att innehålla vapenträning och eventuellt förarens utbildning utbildning som den avser polisarbete.

Att välja ett bra akademi för polis utbildning är oftast inte alltför svårt. Det viktiga är att välja en akademi inom staten där du vill tjäna. De som inte kan finna sin akademi intyg är giltigt i en annan stat. De som vill tjänstgöra i andra stater bör forskning, och kontrollera om dessa stater har någon form av ömsesidig överenskommelse för polis utbildning. Detta förmodligen inte kommer att helt ersätta utbildning för poliser i en annan stat, men kan minska några av de grundläggande krav.

Många blivande officerare, innan han gick på en akademi för brottsbekämpning, besluta att få en två eller fyra -åriga, i hopp om att få en fördel gentemot annan högskola utexaminerade. De med en polis utbildning som innefattar en högskoleexamen skulle kunna gå fortare än de utan, men det finns inga garantier. I de flesta fall kommer arbetsprestationen vara den avgörande faktorn, inte en examen.

tjänstgör i militärpolisen erbjuder en annan väg för att få erfarenhet, särskilt för dem som också vill ha en högskoleexamen. Vissa brottsbekämpande akademier kan erbjuda en avtalad tidsplan för dem med militärpolisen erfarenhet, eftersom många av de viktigaste tyngdpunkterna i den akademi, som till exempel anhållande teknik och vapenträning, har redan avslutats. Därför kan programmet på akademin fokusera mer på detaljerna i statliga regler och särskilda krav.

I slutändan, den typ av polisen utbildning en individ får beror på hur mycket han eller hon vill ha en högskoleexamen, eller hur snabbt de vill börja tjäna som ett befäl. Det finns ingen rätta vägen att få bästa möjliga utbildning polis. De som önskar delta i en sådan kapacitet måste titta på alla alternativ och välj det som passar deras livssituation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.