Hur blir jag en regional Property Manager?

En regional fastighetschef är en eftertraktad position i fastighetsförvaltning industrin. Den regionala chef är ansvarig för tillsynen driften av flera egenskaper och som sådant är vanligtvis en person som ger ett stort inflytande och auktoritet inom ett visst företag. Även om specifika åtgärder kan skilja sig åt, finns det några allmänna riktlinjer att många följer att bli en regional förvaltare.

Det finns flera viktiga saker att den som vill bli en regional fastighetsförvaltaren bör överväga. Det första är att det är viktigt att bli en student av verksamheten och för att nå framgång på alla nivåer inom fastighetsförvaltning industrin. Även om det kan låta som en klyscha, gör varje steg på stegen verkligen bygger på varandra och ger en god grund för att inte bara uppnå en regionchef position, men att lyckas i den.

Även om det inte alltid är nödvändig, är det bra att ha en fyra år examen med tonvikt på företag att bli en regional förvaltare. Många företag kommer inte att kräva en examen att komma in på området fastighetsförvaltning, men kan kräva en viss möjlighet att omfattas av reklamkampanjer till högre positioner. Utöver eller i stället för formell utbildning, har många regionala förvaltare tas också nytta av industri fastighetsförvaltning utbildningsprogram.

Många lokala lägenhet föreningar erbjuder utbildnings-och certifieringsprogram som yrkesmän ha nytta av. Två av de mest prestigefyllda certifieringar för Certified Lägenhet Manager (CAM) och den bestyrkta nationella Lägenhet Leasing Professional (NALP). De som kompletta kurserna är berättigade att använda CAM och NALP beteckningar. Även om det inte alltid är skyldig att ha en CAM eller NALP utses till en regional fastighetschef, många arbetsgivare föredrar självklart det.

De flesta människor in i området för kommersiella eller hyra fastighetsförvaltning börjar vanligtvis på en ingångsnivå leasing ställning, även de med college grader. Leasing konsult ansvarar för uthyrning av fastigheter till presumtiva kunder och även för bibehållande av nuvarande hyresgäster. Även anses nybörjar är leasing konsult en av de viktigaste positionerna i ett företag och erfarenhet av leasing är omätbar för någon som önskar bli en regional förvaltare.

Nästa steg upp i fastighetsförvaltning industri, särskilt om hyresbostad i sidan, vanligen en biträdande chef position. Utöver försäljning och kundservice, assisterande chef är ofta den som ansvarar för insamling och bearbetning hyror och hålla reda på kundfordringar och leverantörsskulder. Nästa position ovanför en biträdande chef är oftast fastighetsförvaltaren.

fastighetsförvaltare anses ofta några av de viktigaste medarbetare i ett företag eftersom de direkt övervaka driften av en fastighet. Fastighetsförvaltaren position är vanligtvis den mest direkta språngbräda för den anställde som önskar bli en regional förvaltare. Det är allmänt på fastighetsförvaltaren nivå där anställda kan få den största möjligheten att skilja ut och ställa sig från konkurrenterna för att bli en regional fastighetsförvaltaren.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.