Hur blir jag en regional Business Manager?

Processen att bli en regional affärsverksamheten är ganska konstant i de flesta branscher. En regional business manager ansvarar för ett visst geografiskt område. Han kan ha försäljning och support personal att rapportera direkt till honom. Den roll som en för affärsverksamheten är att engagera nya kunder och hantera befintliga relationer på exekutiv nivå. Den säljare står vanligen den primära kontaktpersonen, men den regionala Business Manager blir inblandad för högprofilerade relationer eller möten.

karriär att de flesta människor följer att bli en regional business manager börjar med en position i försäljningen. Den säljare är vanligen tilldelas ett visst område och ansvarar för förvaltning av befintliga konton och finna nya. Framgång i denna roll leder vanligen i befordran till försäljningschef och regionala näringslivet chef.

Det finns ingen särskild utbildning krävs för att bli en regional business manager. Men många människor som arbetar i business to business försäljning har ofta en akademisk examen eller examen i företagsekonomi, förvaltning eller ett närliggande område. Även denna utbildning inte krävs på denna nivå, blir det nödvändigt när de ansöker om ledande befattningar.

När ansöker om att bli en regional business manager, se till att strukturera ditt CV för att markera försäljningsframgångar och aktivitetsnivå. Många företag föredrar att främja inifrån, men det är fortfarande viktigt att förbereda sig för intervjun. Prata med din handledare om möjligheten och identifiera dina styrkor och svagheter. Var beredd att ta itu med dina svagheter i intervjun. En av utmaningarna för att ansöka om en position inom ditt eget företag är att du redan är en känd handelsvara.

Människor som vill göra övergången till en regional business manager bör se över de faktiska uppgifter roll och bedöma deras förmåga att slutföra uppgifter med nuvarande kunskaper. Många planerar att byta yrkesinriktning ta kurser för att förbättra sina kunskaper. Kommunikation och företag skrivfärdigheter är ofta områden där du kan dra nytta av en kort kurs och ger en bra avkastning på investeringen.

gåvor från en regional business manager karriär är främst ekonomiska. Kraven för denna ståndpunkt innebär en hel del sena kvällar, långa arbetsdagar, och resor. Denna erfarenhet kan överföras till ett brett spektrum av branscher, vilket ger många karriärmöjligheter. Många människor använder sina erfarenheter för att starta eget företag som erbjuder rådgivning och konsulttjänster till andra företag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.