Hur blir jag en gymnastiklärare?

För att bli gymnastiklärare, behöver du en kombination av utbildning och erfarenhet. En gymnastiklärare är en fullt behörig lärare som har specialiserat sig på hälsa, friskvård och idrott. Dessa lärare arbetar på alla nivåer i skolan, från grundläggande till gymnasiet.

Alla lärare måste ha minst kandidatexamen och en examen i pedagogik. Idrott lärare kan ha en kandidatexamen i idrott, kinesiologi, hälsa, idrott eller dans. Denna bakgrund ger de kunskaper som krävs för att undervisa kurser, idrottsledare och leda övningar.

Dessutom grad måste alla som vill vara en gymnastiklärare för att få en examen i pedagogik. Under examen, måste den blivande läraren visar en specialitet och utbildningsnivå de vill undervisa. Grundskola lärare ta kurser fokuserar på barns utveckling, ålder tillräcklig lämplighet och hälsofrågor. High school lärare fokus på klassrummet förvaltning, kursplaner och förberedelse tekniker för eftergymnasial utbildning.

Regler varierar, men de flesta stater kräver hög lärare att bli behörig att undervisa i minst två föremål strömmar. Många gymnasiet lärare kombinerar fysisk träning med en humanistisk fråga, som geografi eller engelska. Att arbeta i klassrummet samt gym tillåter läraren att nå fler studenter och uppmuntra dem att delta i idrott och fysisk aktivitet.

erfarenhet som krävs för att bli gymnastiklärare är inriktad på ledarskap, kommunikation och fysisk aktivitet. Det bästa sättet att få den erfarenhet som krävs är att gå med idrottsverksamhet som är av intresse för dig och tävla till högsta möjliga nivå. Möjliga alternativ inkluderar fotbollsligorna, simning team och konkurrenskraftig baseball. Alla dessa sporter ger möjligheter att ta ledningen kompetens, lämplighet och konkurrens erfarenheter.

För att få ledaregenskaper och lägga till den i ditt CV, söka deltid som kan bli lägerledare, sport instruktör, coach eller handledare . Alternativt olunteer som informator för grundskole-och gymnasieelever. Denna erfarenhet kommer att hjälpa dig att avgöra vilken åldersgrupp du vill specialisera sig i.

Idrott lärare förväntas undervisa och leda ett brett utbud av sport-och idrottsaktiviteter. Utveckla en bred kunskapsbas inom idrotten, så att du kan organisera och tränare. Coaching färdigheter är huvudsakligen ledarskap, i kombination med en fördjupad kunskap om regler och strategier för verksamheten. Läs om populära aktiviteter i din lokala tillstånd och hur de spelas.

En mycket vanlig trend bland gymnastik lärarna är att bli en certifierad fitness instruktör. Denna status ger värdefull insikt i de kunskaper som krävs för att köra ett fitness klass. Erbjuder gympa och aerobics ökar möjligheterna för fysisk kondition i skolan och kräver inte mycket extra utrustning. Dessa kurser brukar vara populärt bland studenter som inte deltar i lagsporter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.