Hur blir jag en Mekaniska intendent?

Det finns fyra element, som krävs för att bli en mekanisk superintendent: formell utbildning, relaterade arbetslivserfarenhet, mekaniska aptitude, och övervakande kompetens. En mekanisk föreståndaren är någon som ansvarar för tillsynen av andra mekanik, den övergripande förvaltningen av ett mekaniskt system, eller alla mekaniska processer inom en viss stadsdel. Människor som vill bli en mekanisk superintendent vanligtvis tekniskt inriktade och njuta problemlösning.

Mekaniska system finns i många olika miljöer, från kontorsbyggnader till tillverkningsanläggningar. Förutom de vanliga miljö mekaniska system, många arbetsplatser använder mekaniska system för att hjälpa till omlokalisering av material, eller i tillverkningsprocessen. De flesta människor antar att mekaniska avser fordon, men detta är inte fallet. I själva verket är de allra flesta mekaniskt arbete utan samband med transport.

Nivån på formell utbildning krävs för att bli en mekanisk handledare varierar beroende på arbetsgivare och näringslivet. I allmänhet är de flesta företag kräver att kandidaten har minst en tvåårig examen eller lärlingstid på en mekanisk disciplin. Beroende på den typ av mekaniskt arbete, en stat licens kan vara nödvändigt att ha rätt till sysselsättning. De typer av utbildningar med anknytning till denna typ av arbete finns i samhället och högskolor karriär.

Det finns två aspekter av arbetslivserfarenhet som krävs för att bli en mekanisk superintendent: Mekaniska och tillsyn. Det förväntas att den mekaniska handledaren kommer att ha minst 10 års erfarenhet av att arbeta i olika befattningar inom den här branschen. Ämnesområde kompetens är nödvändigt för att ge råd personal utarbeta arbetsprocesser, och fattar beslut. Människor som är framgångsrika i detta läge har vanligtvis blivit befordrad på positioner i allt större ansvar under hela sin karriär. Tillsynsmyndigheten erfarenhet är typiskt vunnits genom dessa positioner, eller genom volontärarbete utanför arbetsplatsen.

Människor som har en naturlig mekanisk aptitude är bra med händerna, tycker om att arbeta på mekaniska anordningar, och kan snabbt diagnostisera mekanisk problem. Vägen till att bli en mekanisk superintendent är lättast för människor som gillar denna typ av arbete och Excel på det. Det är viktigt att notera att aptitude ensam inte tillräckligt-tid och ansträngningar måste investeras för att lära sig dessa färdigheter.

När du har blivit en mekanisk föreståndare kommer du lita på din tillsyns-och ledningskompetens. Många människor tar kvällskurser i övervakning, förvaltning och relationer för att förbättra dessa färdigheter. Investera tid att lära sig om det senaste inom managementteori och tänka på hur man implementerar dessa tekniker på din arbetsplats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.