Vilka olika typer av markarbeten?

Olika maskiner gör markarbeten för olika ändamål. Schaktning entreprenörer kan behöva utföra klassificering, dikning, grävning, muddring eller webbplats utvecklingsarbete. Den typ av utrustning som används för att utföra markarbeten kommer att bero på vilken typ gjort av schaktning.

De flesta människor är bekanta med området utveckling grävningsarbete. Detta innebär att gräva ett hål för grundandet av ett hus och betygsättning området kring hem till färdig varvet för landskapsplanering. Ett hål behövs också när homebuilder planerar att installera en pool.

Backhoes används vanligen för mindre plats grävningsarbete på grund av sin mångsidighet. Backhoes har en boom med en grävande skopa i ena änden och en lastare spade kvarstad i den andra änden. Dumprar används för att utföra de uppgrävda materialet eller placera den någon annanstans på den egendom som skall placeras senare.

Även hålet för grunden ofta grävs med en grävskopa, gradering görs ofta med en front lastare. Denna maskin har en lastare som är större än kvarstad på en grävskopa, vilket gör det möjligt att klassificera stora områden. Front lastare kallas ibland hink lastmaskiner, skoplastare eller skovlar.

Villaägare kan även vara förtrogen med fiskesjöar, vattenförekomster som används för nöjes skull fiske på en persons hem. De kallas ibland pooler, ranch sjöar eller tankar lager. Schaktning företag gräva dessa stora hål med Backhoes.

Stora byggprojekt kräver också plats-utvecklingsarbete. När ett företag sätter upp en byggnad för ett nytt kontor, måste markarbeten göras för att gräva ut grunden. Stora projekt som detta kommer att använda grävmaskiner för att gräva ut grunden och bulldozrar att överföra uppgrävda smuts, grad och stora vidderna i marken.

Ett byggföretag ofta anställa maskinoperatörer att hantera grävning för elektriska ledningar och avlopp, snarare än att hyra en annan entreprenör för att göra jobbet. Storleken på Grävskopan de använder för dike arbete kommer att bero på hur mycket material som de behöver för att röra sig med varje skopa av grävare.

För mindre markarbeten, entreprenörer kan använda en skid steer loader. Denna typ av lastare är smidig och blir genom att snurra på bakhjulet på antingen höger eller vänster sida. En skid steer loader kan komma med en Grävskoputrustning olika tillbehör som gör maskinen smidig och att föredra för många mindre jobb. På grund av sin ringa storlek, en minilastare lastare är lättare att transportera till arbetsplatsen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.