Vilka olika typer av jobb Control ingenjör?

Det finns fyra olika typer av jobb kontroll ingenjör: tekniker, konsult, instruktör, och företagets ägare. Alla fyra arbeten kräver en kombination av utbildning och tillhörande erfarenhet. Dessa alternativ gör att personer med en rad olika personligheter, styrkor och svagheter för att hitta tillfredsställande karriärer som en kontroll ingenjör. En kontroll ingenjör är normalt ansvarar för installation eller genomförandet av mekaniska system och datorsystem i tillverkningsindustrin produktionsanläggningar.

För att kunna beredas arbetstillfällen kontroll ingenjör, kandidater vanligtvis ha skaffat eftergymnasial utbildning i maskinteknik från ett ackrediterat college eller universitet. Nivån på utbildningen avslutas vanligtvis avgör vilka typer av jobb reglerteknik som finns tillgängliga. Till exempel en examen från en högskola programmet bör ha de färdigheter som krävs för att arbeta i en teknisk eller försäljning position, men inte nödvändigtvis en ledande eller konsultrollen. De flesta arbetsgivare kräver en universitetsutbildning för dessa typer av roller. Får dock ett omfattande arbete erfarenhet gör en kandidat lämplig.

Control ingenjör jobb för tekniker finns i ett brett spektrum av tillverkningsanläggningar. Stora företag har ofta en hel avdelning av kontroll ingenjörer som är avsedd för kontinuerlig genomförande, förvaltning och support av de olika system som används i anläggningen. Det är viktigt att notera att majoriteten av denna typ av utrustning är dyr, och kunnig support och underhåll är det bästa sättet att behålla värdet.

Mindre företag eller nystartade företag ofta hyr konsulter för att bistå vid de första implementering och support av mekaniska system. Denna typ av ställning inte nyanställningar utan det krävs betydande insatser erfarenhet både som tekniker och som chef. Många konsulter få tjänster med bemanningsföretag eller konsultföretag som är specialiserade på arbeten kontroll ingenjör.

Efter 10 till 15 års arbetslivserfarenhet, många människor vänder sig till undervisningen som en positiv karriär skift. En kombination av akademiska meriter och arbetslivserfarenhet som krävs för att kvalificera för dessa typer av arbeten kontroll ingenjör. Den främsta fördelen är förmågan att förmedla kunskap och färdighet till nästa generation medan du arbetar i en miljö som inte är fysiskt tungt. Många människor tar en kurs i presentation eller kommunikation för att möta denna karriär förändring.

En av de mest lukrativa av alla olika jobb reglerteknik är att bli en företagare. En kontroll ingenjörstjänster företaget sysselsätter tekniker och konsulter för att tillhandahålla expertis och tjänster till små företag som inte kräver heltidsanställda men behöver hjälp med mekaniska system. Som företagare är det främsta ansvaret för att hitta nya kunder och se till att kvalitetsarbetet ges av personalen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.