Vilka olika typer av dykning jobb?

olika typer av jobb dykning bestäms av nivån av certifiering uppnås av en dykare, vilken typ av arbetsmiljö de åtnjuter, och om de vill ha en heltid eller säsongsarbete karriär. Som är certifierat enligt professionella dykare kan leda fritidsdykning utflykter, egen en scuba utrustning butik, hjälpa vetenskap forskare i insamling av data, hjälp i räddningsarbetet, eller lära andra hur man dyka. De mest populära platser för året-runt dykning jobb tropiska semester destinationer som Karibien, Australien eller Mexiko.

De flesta dykare börja med ett intyg från Professional Association of Diving Undervisning (PADI), ett internationellt erkänt organ. Sedan kan de gå igenom allt svårare certifieringsprogram, från ett öppet vatten privata dykare för att rädda dykare, Divemaster, biträdande instruktör, instruktör, och Master instruktör. Varje nivå öppnar fler möjligheter för dykning jobb. Vissa dykare kan specialisera sig inom något område, till exempel djuphavsdykning eller undervattensfoto, eller kombinera dykning med andra färdigheter, som segling ett fartyg eller äger ett litet företag.

En av många arbetstillfällen dykning är som äger eller arbetar på ett dyk shop. Detta är ett heltidsarbete, i ett kustnära läge, som kombinerar kunskap om utrustning med entusiastiska kundservice och engagemang att hjälpa människor på alla nivåer. Ofta dykaffärer om begränsade dykning instruktion på helgerna. Bortsett från att få fördelar och en stadig lön, anställda komma att testa ny utrustning och organisera sina egna små utflykter.

Populära dykning jobb som dykning instruktörer. Dessa människor direkt och genomföra kurser för allmänheten, eller yrkesmässig dykare dyka, att lära dem hur man använder sin utrustning, korrekt under vattnet säkerhet och hur man bäst kan njuta av deras resor. Ofta instruktörer lär ut en snabb kurs i början av en semester på ett kryssningsfartyg eller en utväg, och sedan följer en liten grupp på ett rekreations dyk. Dyk mästare vet hur man navigerar, kontrollera vattnet, och hjälpa dykare med felaktig utrustning.

Forskare inom oceanografi och marinbiologi skapa dykning jobb att hjälpa dem med att samla in data. Denna typ av dykare kan få ytterligare utbildning som ger honom eller henne att identifiera och samla in arter, göra ingående livsmiljöer iakttagelser, mäta ström och temperatur etc. I marin vetenskap, kan fältarbetare studie utrotningshotade sköldpaddor eller korall populationer. I miljövetenskap, kan de arbeta för att skydda havet ekologi eller bättre förstå den globala uppvärmningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.