Vilka kunskaper behövs för Dental Assistant jobb?

arbeta i en tand assistent jobb kräver att en person tycker om att arbeta med allmänheten. Tandskötare bistå tandläkaren med patienter på en daglig basis, så en tand assistent ska ha utmärkta kunskaper kundservice. Dental assistent jobb är perfekt för dem som tycker om att använda sina händer och sinnen att åstadkomma en varierad uppsättning av uppgifter. Det är också viktigt för tandskötare besitta god kommunikationsförmåga, som han eller hon kommer ständigt behöva tala med tandläkaren, andra Tandläkare och patienter.

I de flesta tandläkare kontor är en dental assistent förväntas hjälpa tandläkaren en mängd komplexa tandingrepp. Tandskötare ta dentala röntgen, fråga patienter om medicinsk historia, och ta patienternas blodtryck. De hjälper patienter att känna sig bekväma före, under och efter tandingrepp. Dental assistent jobb kräver också att tandskötare vara kunniga om sterilisering dental utrustning för att förhindra infektioner.

En tand-assistent kommer ofta att behöva använda en mängd olika kontorsutrustning utöver ordinarie tand-assistent uppgifter. Till exempel kan de flesta tandskötare behöver använda en dator i tandläkarpraktik. De måste också ha förmågan att tala med patienter över telefon om det behövs. Vissa tandskötare kan ansvara för schemaläggning utnämningar, beställning av förbrukningsartiklar, diskutera fakturering med patienter, och andra allmänna kontorsuppgifter.

De som vill ha dental assistent jobb kommer att behöva delta i en gemenskap högskola eller yrkesskola. Programmen vanligtvis kortsiktiga, som ofta kräver bara nio till 11 månader i studien. Vissa skolor erbjuder snabbare tandläkare bistå program som tillåter studenter att avsluta sin utbildning i en ännu kortare tid. Andra skolor kan erbjuda distans eller deltid.

Den som vill bli en tand-assistent bör kontrollera att de tilltänkta skolan är godkänd av kommissionen om Dental Ackreditering av American Dental Association . Efter examen från en tandskötare program tjänar examen ofta en karriär certifikat genom att skicka en examen. Vissa tandskötare beslutar att följa nationell certifiering genom att ta Dental hjälpa nationella Board (DANB) Certified Dental Assistant (CDA) examen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.