Vilka är de olika typerna av Mekaniker Jobb?

Mechanic karriär är ofta som bara den vanligaste typen general bil mekaniker, som utför reparationer på bilar och fordon för underhåll. Per definition är en mekaniker en arbetstagare som tillhandahåller underhåll och reparationer på maskiner för att hålla den fungerar korrekt. Mekaniker karriärer involvera ett brett spektrum av helt olika jobb, allt från flottan mekanik till marina tekniker. Även om dessa är helt olika, mekaniker karriärer kan kategoriseras utifrån vilken typ av arbete som utförs.

Mechanic karriär kan sorteras in i fyra allmänna kategorier: fordon mekanik, flygplan, mekanik maskiner och annan mekanik. Automotive mekaniker karriär inkluderar reparatörer auto kropp, mekanik auto, specialister broms och diesel mekanik. Flygplan mekaniker karriären vara flygplan mekanik, reparation specialister och tekniker flygplan. Maskiner mekaniker karriär består av positioner som industriell maskin reparatörer, kylskåp mekanik, och luft tekniker konditionering. Andra mekaniker karriär omfattar marin mekanik och små tekniker motor.

De i fordonsindustrin specialitet reparera och underhålla bilar, lastbilar, motorcyklar och andra bilar. Allrengöringsmedel fordonsindustrin mekanik är ofta tillgängliga på bil affärer. Mer specialiserade mekaniker karriär finns också, bland annat broms specialister, mekanik Stämma, automatisk repairmen kropp, tekniker motorcykel och prestanda mekanik bilen.

Mekanik i flygplanet specialitet ansvarar för reparation och underhåll av flygplan och andra luftfartyg. I USA måste dessa mekanik arbetar enligt Federal Aviation Administration (FAA) standarder. Arbete med flygelektronik mekaniker och flygplan servicetekniker är avgörande för säkerheten för besättning och passagerare.

Maskiner tenderar att hittas oftast i industriella miljöer, och yrken varierar från industriell mekanik till elektronik reparera arbetstagare. Dessa mekanik reparera och underhålla olika typer av maskiner i syfte att säkerställa problemfri prestanda. Förutom industriella ändamål, kan mekanik med fokus på maskiner också ses i mekaniker karriärer såsom tekniker luftkonditionering eller mekanik konstruktion.

För att bli kvalificerad för en karriär inom mekanik, får det eller inte kan vara nödvändigt att gå i skolan. På detta område har de flesta karriärer har olika positioner i form av rankning. Det är inte ovanligt att mekaniker karriärer har nybörjar befattningar som tjänst skötare, som inte kräver mycket formell utbildning, liksom högre positioner kommer att behöver universitetsnivå skolgång. Mekaniker skolor tenderar att specialisera sig på en av de populära mekaniker karriärer såsom fordons-, diesel, flygplan, motorcykel, eller marin.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.