Vilka är de olika råvaruhandel jobb?

Råvaror är en hög omsättning tillgångsslag. De kontrakt som värderas baserat på en underliggande tillgång. Dessa tillgångar kan vara en jordbruksprodukt såsom bomull och vete eller fossila resurser bränslen som olja och naturgas. Det finns olika råvaruhandel jobb som finns i större börser, stora företag eller små, oberoende mäklarhus.

Trading råvaror är en högt specialiserad yrke. För att bli en aktör, en nivå av certifiering och licensiering måste uppnås baserat på den region där varorna handlas. En handlare i USA, till exempel, måste klara Series 3 examen för att bli en licensierad varor handlare på terminsmarknaden. Futures är en typ av råvaror kontrakt som värderas baserat på en förinställd och det pris som avslut på en råvaror utbyte, till exempel Chicago Mercantile Exchange Group.

Vissa råvaruhandel arbeten utförs i handelssystemet gropar eller golv av ett utbyte. Trading specialister, till exempel, skulle kunna arbeta på golvet i ett större utbyte. Dessa professionella ansluta köpare av råvaror kontrakt med säljarna av kontrakten. Dessa aktörer tjäna provision baserat på hur de handlar, och mest alla av dem följer en handelsstrategi.

Typiskt, näringsidkare väljer strategier som de är mest bekväm att tillämpa i alla typer av marknadsvillkor, om priserna är höga eller låga. Genom att hålla sig till en teknisk strategi, kan företagen undvika några av de fallgropar som ofta följer känsla baserad handel. Våning specialister är anställda av handel företag som är medlemmar av ett större utbyte, som ger dessa professionella förmåga att arbeta på handelsplats under öppettider. Medlem företag väljer vanligtvis flera av många handlare fysiskt att arbeta på golvet i ett utbyte, och detta är inte den vanligaste om handel med råvaror jobb.

En råvarumäklare är anställd av antingen en full-service mäklararvoden företag eller en rabatt fondkommissionär. Full service råvaruhandel arbetstillfällen kan lukrativa och är till stor del bundna till provisioner och bonusar. Råvaror investera är flyktigt till sin natur, och investerare betala stora avgifter till full-service mäklare för sofistikerade rådgivning till handel. Rabatt mäklare ger en nivå för rådgivning till mindre avgifter.

Det finns en hel del pappersarbete som arbetar med handel råvaror. Som ett resultat av administrativa yrken är en annan form av handel med råvaror jobb. En expedit, till exempel, tar köpa och sälja order från en överordnad råvaror mäklare och är ansvarig för att skriva handel biljetter och lägger in uppgifter i en dator. Assistenterna hanterar också alla papper som rör ett nytt konto.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.