Vilka är de olika patologen Assistant jobb?

En patolog assistent (PA) studier anatomi av människokroppen, särskilt celler, vävnader, organ och kroppsvätskor, för att förstå sjukdomar. Patolog assistent jobb liknar patologer, men en patolog assistent kan inte göra en diagnos. De två läkarna arbetar ofta nära, och den palestinska myndigheten samråder med patolog och är mycket beroende av hans eller hennes kompletterande utbildning.

För att bli en patolog assistent, ett särskilt utbildningsprogram måste fyllas. De flesta program ta mellan fyra och sex år att slutföra, och eleven framträder med antingen en kandidatexamen eller magisterexamen. De flesta som utövar jobb patolog assistent är bra kritisk tänkare som har gedigen förmåga till problemlösning. En PA bör utmärka sig i matematik och kurser vetenskap, som utbildning kommer att fokusera mycket på ämnen som biologi, kemi, anatomi, fysiologi och fysik. Den framgångsrika patolog assistent bör detalj-orienterad, ha stark kommunikationsförmåga och kunna fungera väl samarbeta eller ensam.

De flesta patolog assistent jobb ingår i kategorierna för vetenskap jobb, jobb sjukhus eller jobb laboratorium. I naturvetenskap kan dessa läkare arbetar på ett bårhus, som utför obduktioner och förbereda kroppen för visning och begravning. Detta inkluderar en besiktning efter slakt, där PA studier personens sjukdomshistoria, tar bilder och skriver en obduktion rapport.

I ett sjukhus kan patologen assistent jobb tar på flera olika naturer. Vanligtvis arbetar i ett team undersöker patologen assistent exemplar och vävnadsprover i mikroskop, letar efter specifika sjukdomar. PA är kvalificerad att utföra kirurgiska ingrepp, men endast en patolog kan diagnostisera en sjukdom eller sjukdom. I ett sjukhus är patologen assistent som ansvarar för regelbunden rengöring av medicinsk utrustning och hålla den steril. Patolog assistent jobb kräver samverkan med många olika sjukdomar, så en PA skulle öva sanitära rutiner och upprätthålla säkerhetsföreskrifter och standarder för att undvika spridning av bakterier.

Laboratorium jobb för patologen assistenter innebär dissekera och undersöka prover för kemisk analys . Det är viktigt att en PA exakt återger dessa resultat så att ytterligare studier kan utföras. Laborationer kan också innebära att arbeta med amöba och organismer, och dessa studier kan leda till upptäckter om människans anatomi.

patologi är ett område som det finns stor efterfrågan. Många sjukhus, laboratorier, begravningsbyråer och myndigheter föredrar att fylla vakanser patologi assistent på grund av likheterna i de uppgifter som en PA och en patolog.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.