Vilka är de olika massageterapeut Karriär?

Det finns tre olika massageterapeut karriärer: massageterapeut, instruktör eller företagare. En massageterapeut har genomgått en tre-eller fyraåriga programmet och är kunnig i människans anatomi, muskelsjukdomar, behandlingsplaner och holistiska metoder hälsa. Den typ av karriär massageterapeut tillgängligt beror på många faktorer, såsom storleken på den lokala ekonomin och godkännande av massage terapi på gemenskapsnivå.

En massageterapeut erbjuder fysisk massage till kunder. Den använda massage beroende på kundens önskemål, hälsofrågor, klinik fokus och tid. En traditionell massage session varierar mellan 50 till 90 minuter. Under denna tid manipulerar massageterapeut och sträcker sig de stora muskelgrupperna. Det finns ett brett utbud av massage alternativ, inklusive användning av varma stenar, under vatten, teknik och ultraljud våg maskiner.

Massage terapeuter är oftast oberoende entreprenörer, som arbetar för flera massage kliniker eller spa att utveckla sin egen privata kunder. De köper vanligtvis en bärbar massagebänk, så att de kan erbjuda massage i kundernas hem eller kontor. Vissa rehabiliteringscenter eller sjukhus hyra massage terapeuter att arbeta med patienter inom ramen för en holistisk hälsa filosofi. I allt högre grad kommer läkare remittera patienter till massage terapeuter för att hjälpa till med återhämtning från en stor operation eller efter en traumatisk skada, till exempel en trafikolycka.

massageterapeut karriär kan vara kort, på grund av nivån av fysisk intensitet i jobbet. Många erfarna massageterapeuter vända sig till undervisning för att flytta bort från den fysiska aspekten av jobbet. För att bli en massageterapeut instruktör måste du ha minst tio års arbetslivserfarenhet som en massageterapeut. Nuvarande certifiering och en omfattande fortbildning bakgrund är nödvändigt att göra denna övergång. Många terapeuter ta certifikat inom vuxenutbildningen, utveckling av kursplaner och andra kunskaper som krävs för att bli en instruktör i väntan på att göra denna förändring, som en del av sina långsiktiga karriärplan.

Som en oberoende leverantör, många massageterapeuter utveckla en kundkrets som är för stor för dem att stödja. För att uppfylla sina kunders behov, kan de anställa ytterligare en terapeut, eller kombinera den praxis med flera terapeuter i en plats och öppna en klinik eller spa. Det finns många möjligheter för expansion av karriärer massageterapeut genom entreprenörskap. Utformningen och utrustning är minimala. Allt som krävs är ett fysiskt utrymme med flera små rum och minimal utrustning. Spa ägandet är mer komplex och kräver ett större utrymme, mer utrustning och en mängd andra tjänster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.