Vilka är de olika kemiteknik jobb?

Det finns ett brett spektrum av kemitekniska lediga jobb i både tillverknings-och professionella tjänster sektorer. Kemiteknik jobben kan delas in i två områden: ingenjör och teknik tekniker. Kemisk ingenjörer och tekniker tillhandahålla kvalificerade tjänster och expertis för att möta en mängd olika behov.

För att kvalificera sig för kemiteknik sysselsättning och kommer att kandidaterna måste fylla i en universitetsexamen, och avlägga en examen som förvaltas av Ingenjörsförbundet Association of America ®. Denna organisation är ansvarig för professionella ingenjörer (P. Eng) användas. Kemiteknik tekniker måste fylla i en två-eller tre-åriga utbildningen från ett community college.

Några av de mest lukrativa jobben kemiteknik är på samråd. Ingenjörer som har mer än 10 års yrkeserfarenhet kan erbjuda sin expertis och projektledning till en mängd olika projekt. Vissa företag har inte tillräcklig arbete till stöd för en heltid kemiingenjör men kräver denna färdighet som fastställts för specifika, begränsade perioder. Det finns också många kemitekniska arbetstillfällen i den petrokemiska industrin. Dessa företag är specialiserade på att skapa nya produkter eller förbättra befintliga produkter som är oljebaserad.

Människor som rapporterar den största tillfredsställelse i kemiteknik jobb njuta lösa problem och arbeta självständigt. Uppmärksamhet på detaljer, professionalism, engagemang och självdisciplin är mycket viktiga i denna karriär. Karriär möjligheter är allmänt tillgängliga, men ofta kräver ytterligare utbildning eller lång erfarenhet.

Ett annat område för dessa typer av arbetstillfällen är tillverkningssektorn. Positioner inom denna sektor hör produktutveckling, förvaltning av anläggningar och kvalitetssäkring chef. Konstruktionen av produkter, testning, och flyttar till massproduktion är alla en del av det här jobbet.

Undervisning positioner i kemiteknik finns ofta i universitet och högskolor. Dessa jobb är idealiska för personer som har många års yrkeserfarenhet. I denna roll han eller hon kan kombinera praktiska erfarenheter med teoretiska kunskaper. Undervisning är ett bra sätt att dela kunskaper och uppmuntra nya personer att ansluta sig till yrket.

området kemiteknik har haft över genomsnittliga tillväxten under de senaste 10 till 20 år, delvis beroende på den ökade användningen av plast. Eftersom konsumentmarknaden skiftat mot lägre produkter kostnad plast, ökade kemiteknik kraven för tillverkningsföretag avsevärt. Detta område förväntas fortsätta att öka, eftersom antalet som krävs produkter expanderar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.