Vilka är de olika kemiska Technician jobb?

Det finns tre olika typer av kemiska tekniker jobb: prover försöket med hjälp av analysutrustning, och skriva rapporter. Kemiska tekniker jobb finns i gruv-, miljö och hälsa, geologi, läkemedel, kemiska och närstående industrier. Dessutom kan dessa positioner också hittas i forskning universitet och vetenskapliga institutioner.

kemiska tekniker jobb prognoserna kommer den att över genomsnittliga tillväxten under de kommande fem till tio år. Användningen av kemiska processer i tillverkningen har ökat avsevärt vilket leder till behovet av mer kvalificerad personal. Flexibilitet är viktigt med denna roll, som många arbetsgivare kräver att tekniker för att arbeta på samma skift som produktionen. Detta kan innebära dag, eftermiddag eller natt skift.

Undersökning utgör en viktig beståndsdel i kemiska tekniker jobb. I denna roll får teknolog prov från ett stort antal källor, beroende på branschen. Inom tillverkningsindustrin är de prover som normalt fattas av kvalitetskontroll tjänsteman vid standardförhållanden mellanrum, och som tillhandahålls i en sluten behållare. En standard lista med tester utförs, baserat på provet källan och avsedda ändamål. Det är den kemiska tekniker ansvar att slutföra tester, spåra resultaten, och få tillbaka data till rätt person.

Användning av analytisk utrustning och teknik har en enorm inverkan på kemiska tekniker jobb. Att lära sig att använda denna utrustning, kalibrering och validering av resultat är avgörande för kvaliteten på testresultaten. Många teknologer komplett deltid kurser i olika verktyg och utrustning så att de kan använda alla de funktioner som.

Rapportskrivning är en viktig aspekt av kemiska tekniker jobb. Det finns tre huvudsakliga målgrupper för dessa rapporter: förvaltning, övriga tekniker och publikationer industri. Som en del av någon typ av stora organisationer, standardrapporter krävs för att spåra trender, avvikelser belysa och ge rekommendationer för baslinjer och standarder. Dessa rapporter lämnas till ledningen för granskning och analys.

De interna handlingar av andra tekniker kan vara förfarandet förändringar eller rekommendationer. Bo ström med teknik och rutiner industri förbättrar kvalitet, effektivitet, och hjälper alla att hålla sina kunskaper färska. Industri publikationer är en bra källa för skriftliga rapporter från andra liknande företag, vilket visar ett visst projekt eller utmaning som har blivit löst.

Människor som rapporterar den största tillfredsställelse i kemiska tekniker jobb tycker om att arbeta med teknik, problemlösning, och arbeta självständigt. Nivån på lediga tjänster varierar med bransch och utbildningsnivå. Det tar minst tre års eftergymnasial utbildning för att kvalificera till en position som en kemisk tekniker.

I allmänhet måste kemiska tekniker genomgå tilläggsutbildning för att utvecklas karriärmässigt. Den typ av utbildning beror på vilken typ av position eller karriär som du är intresserad att bli en handledare, utbildning i personaladministration brukar rekommenderas. För att bli en mer specialiserad teknikern, titta på påbyggnadsutbildningar få från din lokala Community College, eller undersöka möjligheten att en universitetsexamen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.