Vilka är de olika geotekniska Engineer jobb?

Det finns fyra olika typer av geotekniska ingenjör jobb: oberoende konsultföretag, som arbetar för en geoteknisk eller anläggningsarbeten fast, och undervisning. En geoteknisk ingenjör är en specialist som undersöker förutsättningarna på den underliggande på jorden. Han eller hon är i första hand ut på att bedöma lämpligheten av ett markområde för ett visst projekt eller en konstruktion, utförande av en riskbedömning och framtagande av strukturella grunden för att minimera risker, både på kort och lång sikt.

För att vara berättigad till geotekniska ingenjör jobb, måste du fylla i en universitetsexamen inom geoteknik-eller anläggningsarbeten och bli en professionell ingenjör (s. Swe). Detta är ett specialiserat program som är tillgänglig från ett begränsat antal universitet. Mycket få skolor har ett program för geotekniker, så de flesta har tillstånd civilingenjörer som har avlagt en examen i geoteknik.

Ett växande antal geotekniska ingenjör jobb skapas genom att arbeta som fristående konsult. I denna roll ger ingenjören sin expertis till kunder för antingen ett specifikt projekt eller ett serviceavtal. Tjänsterna kan omfatta design, konstruktion eller reparation projektplaner och arbetar med kunden för att förstå deras behov. Denna roll ger bolaget möjlighet att få tillgång till särskild sakkunskap som behövs, samtidigt som teknik för att arbeta med flera kunder. Det är mycket vanligt att myndigheter att anlita en konsult för att ge råd om stora byggprojekt eller reparationer som kan påverkas av ytan markförhållanden.

Den vanligaste typen av geoteknisk ingenjör jobb innebär att arbeta för ett tjänsteföretag. I det här jobbet ger ingenjören möjliga utformningar för att lösa ett existerande strukturellt problem, eller skriver rapporter och rekommendationer om användning av särskilda landområden. Denna typ av arbete är mycket kompetent och hur lång tid ett projekt tar varierar kraftigt, beroende på omfattningen och klienten.

Det finns ett brett utbud av geoteknisk ingenjör lediga jobb i undervisningen. Använda hans eller hennes presentation färdigheter, kan en ingenjör ge instruktioner till civilingenjörer, projekt och högre tjänstemän, eller arkitekter. Många av dessa kurser fokuserar på den press som bygger på mindre än idealisk plats, som arbetar i ett instabilt område, eller reparera gamla strukturer som har förskjutits på grund av en förändring av ytan förhållanden.

För att bli en instruktör, många ingenjörer fylla i ett intyg program i vuxenutbildning. Att lära sig mest effektiva sättet att undervisa vuxna kan vara en stor hjälp när du gör denna karriär övergång. Ingenjör skolan är mycket kunskapsbaserad, och inte ger en möjlighet att lära sig presentationsteknik. Ta dig tid att skaffa sig dessa kunskaper när du gör denna förändring.

Människor som rapporterar den största tillfredsställelse i geotekniska ingenjör jobb njuta lösa problem och arbeta självständigt. Många framgångsrika ingenjörer byggt sina metoder genom rykte. Skicklighet, förmåga att uppfylla kundernas förväntningar och upprätthålla goda affärsrelationer är avgörande för en lång karriär.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.