Vilka är de olika anläggningarna Underhåll jobb?

Som patient på ett sjukhus eller en besökare på ett köpcentrum är du förmodligen inte tänka på alla de olika uppgifter som måste utföras för att hålla byggnaden i bästa skick. Men underhållsresurser arbetstillfällen är avgörande för framgång i en organisation. Även om människor i dessa positioner arbete bakom kulisserna, de gör det möjligt att flyga på ett smidigt sätt på daglig basis.

Det mest grundläggande faciliteter underhåll arbetstillfällen är frihetsstraff positioner. Dessa personer ansvarar för att hålla sina tilldelade byggnader rent och välordnat. Varje dag utför de uppgifter såsom städning toaletter, dammsuga golv, och bortskaffande av skräp eller återvinningsbart material. Särskilda projekt som vaxa och tvätta fönster är vanligtvis utförs efter behov. Om anläggningen är värd workshops, banketter eller andra händelser kan frihetsberövande personal även ansvara för att upprätta rum för dessa aktiviteter.

Beroende på anläggningen, kan groundskeepers betraktas som en del av byggnaden underhåll besättning . Dessa personer är ansvariga för att klippa gräsmattor och ta bort snö vid behov. Plantering och underhåll av blommor, träd och buskar kan också betraktas som en del av denna ståndpunkt.

Rörmokare, snickare, elektriker och mekaniker behövs ofta för anläggningar underhåll arbetstillfällen. Eftersom de måste vara tillgängliga för att fastställa olika utrustning i hela huset när behov föreligger, dessa anläggningar underhållsarbeten innebär ofta ett mycket oberäkneligt timmar. Arbeta kvällar, helger och helgdagar är ganska vanligt, även om de flesta företag betalar en premie för dessa förändringar.

Större organisationer, såsom högskolor och universitet eller företag med fler än en plats, oftast har en förvaltningsområdet samordnar olika faciliteter underhåll insatser. Det inkluderar att arbetstagaren scheman, bearbetning arbetsorder och beställa de nödvändiga förnödenheter för speciella projekt. Människor i dessa anläggningar underhållsarbeten kan också vara ansvarig för att de anställda följa alla gällande säkerhetsföreskrifter för att arbeta med farliga material.

Processen för att erhålla en underhållsresurser jobb beror på vilken typ av tjänst du är mest intresserad Medan frihetsberövande och groundskeeper positioner normalt endast kräva en gymnasieutbildning och därmed på arbetslivserfarenhet är yrkesutbildning på ett community college eller slutförandet av ett lärlingsprogram i allmänhet behövs för ett jobb som rörmokare, snickare, elektriker eller mekaniker. I vissa fall, särskilda certifikat för hantering av farligt material eller som verkar kommersiella fordon kan också vara nödvändigt. Administrativa arbetstagare behöver oftast ha ett intresseföretagets eller en kandidatexamen i verksamhet, om inte bolaget arbetar inifrån för att fylla dessa positioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.