Vilka är de olika Warehouse datatillsynsmannen jobb?

Det finns många olika lager handledare arbetstillfällen i företag runt om i världen. Roll lagret handledaren är avgörande för den totala framgången för arbetsflödet, produktion och kontroll av ett lager miljö. Välutbildad lager handledare kan se till att ett företag som levererar sina löften till kunderna och ger överlägsna resultat, samtidigt som en säker arbetsplats för de anställda.

Skyldigheter för ett lager handledare ingår att kunna hantera människor och inventering inom ett lager miljö. Warehouse handledare arbetar ofta under svåra förhållanden i där de skall på många ställen på en gång för att upprätthålla överensstämmelse med företagets regler och bestämmelser. Det kan handla effektivt övervaka produktionsmetoder, ta itu med säkerhetsfrågor och hantering anställd förvaltning.

Förutom att hantera arbetsflödet och miljö av lagret miljö-, lager-handledare arbetstillfällen kontroll supply chain management. Detta inkluderar spårning och hålla lager och produktionsnivåer ström för att möta kraven på kundorder. Lagret handledare i allmänhet arbetar med projektledare, ingenjörer och produktionspersonalen att försäkra inventeringen håller jämna steg med produktionen behov.

En annan funktion av lagret handledares uppgift är att hålla lagret miljön säker för de anställda. Det kan handla om utbildning av anställda, övervakning arbetsplats prestanda, observera och korrigera anställda som inte följer procedur och för att behålla kompetens och krav licensieringen. Lagret manager granskar också all utrustning och arbetar med skyddsombuden för att korrigera eventuella fel utrustning, miljöfrågor eller skadade strukturer inom lager.

Många lager handledare jobb innehas av övre planet anställda som har många års tidigare erfarenhet av att arbeta i ett lager miljö eller experter från industrin. Warehouse handledare arbetstillfällen finns inom alla områden, inklusive men inte begränsat till tillverkning, livsmedelsproduktion, jordbruk, metallbearbetning eller transport. Warehouse handledare kan ha arbetat sig upp över år eller som kan ha viss utbildning i effektiv hantering av lager funktioner.

Lagret Handledaren kan också kallas Operations Manager, lagerchef eller avdelning regissör. Warehouse handledare kan tilldelas en del av produktionslinjen, eller vara ansvarig för lagret som helhet. Många lager arbetsledare om team för att bättre samordna insatserna och följa upp anställda.

Warehouse handledarens lön är i allmänhet högre än golvet anställda, men lägre än företagsledningen. Denna lön är beroende av typ av industri och omfattningen av lagret handledarens ansvar. Ju högre grad av ansvar, i allmänhet den högre lönenivån som till lagret handledare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.