Vilka är de olika Nurse Practitioner Karriär?

sjuksköterskor är män och kvinnor som tillhandahåller vård, information och behandling till personer med särskilda villkor. Proffs arbeta parallellt med läkarna att ställa diagnos, utvärdera sjukdomar och skador, utföra kliniska tester, och skapa behandlingsplaner. Eftersom de flesta experter som specialiserar oss genom att arbeta med ett visst villkor eller befolkningsgrupp, det finns många olika typer av karriärer sjuksköterska läkare tillgängliga. Individer kan specialisera sig inom primärvården, onkologi, kvinnors hälsa, anestesi och psykisk hälsa, bland många andra alternativ.

Kunniga, vårdande sjuksköterskor är ovärderliga för en framgångsrik familj praxis. Sjuksköterskor som är specialiserade inom primärvården och familjeomsorgen praktiken utför ofta första patienten intervjuer och fysiska undersökningar, utvärdera symptom, och göra diagnoser. De använder sin expertkunskap för att hjälpa läkare besluta om lämpliga behandlingar och läkemedel, och utföra uppföljande undersökningar för att säkerställa lämplig återvinningar. Sjuksköterska läkare karriär inom primärvården kan hittas på allmänna sjukhus, kliniker, hemsjukvård företag och privat verksamhet.

Många sjuksköterskor specialiserade på onkologi, där de stöd i diagnos och behandling av olika typer av cancer. De har specialutbildning för att arbeta känslig testa utrustning och maskiner strålning. Många professionella fokuserar på vissa typer av villkor, såsom bröst-, hjärn-eller lungcancer. De försöker ofta att utbilda patienter och deras familjer på olika sätt att hantera cancer.

högkvalificerad personal kan arbeta som sjuksköterska narkosläkare, där de administrera anestesi till patienter före och efter operation. I arbetet krävs sjuksköterskor att göra noggranna utvärderingar och tester för att fastställa lämpliga typer och mängder av bedövningsmedel för att ge en enskild person. Sjuksköterska narkosläkare stöd ofta kirurger i andra aspekter av verksamheten också.

Man kan också hålla karriärer sjuksköterska läkare inom kvinnors hälsa eller psykiska inställningar hälsa. Kvinnors hälsa förespråkar kan specialisera sig på obstetrik, gynekologi, eller barnmorskor, där de ger direkt vård och information om utbildning till kvinnor som är gravida eller diagnostiseras med olika sjukdomar. Sjukhus och psykiatriska kliniker anställa psykisk sjuk sköterska att hjälpa patienter övervinna missbruk och psykiska sjukdomar. Sjuksköterskor har vanligtvis omfattande kunskap om olika typer av psykiska tillstånd och är väl förberedda för att hantera beteendeproblem och farliga situationer.

För att få de flesta karriärer sjuksköterska läkare, måste enskilda uppfylla omfattande utbildnings- , utbildning och licenskrav. Utövare krävs vanligtvis att hålla masternivå eller doktorsexamen för sjuksköterskor från ackrediterade program och komplett specialiserad utbildning som deras stat eller land. De flesta utbildningar omfattar ett till två års handledd klinisk praxis vid en akut vård anläggning, allmänna sjukhus, klinik eller specialitet inställning. Ytterligare licenskrav och tentamina certifiering, vilka förvaltas på delstatsnivå och nationell nivå, måste godkännas innan människor kan njuta av oberoende karriärer sjuksköterska läkare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.