Vilka är de olika Construction Lantmäteri Jobb?

Construction inspektörer ta noggranna mätningar och föreslår plan justeringar för att byggprojekt genomförs effektivt och framgångsrikt. De undersökning mark för att avgöra behovet av att nivån och stabilisera marken och övervaka själva byggprocessen för att se allt som är byggd för specifikationer. Proffs som håller konstruktionen undersökande jobb specialisera vanligen i vissa typer av projekt, som att bygga vägar, broar, byggnader eller avloppssystem. Konstruktion undersökande arbeten finns i många inställningar, men de flesta arbetstagarna är anställda av privata upphandlande företag och kommunala organisationer regering.

Många konstruktion undersökande arbete innebär att planera ny stad vägar, motorvägar och tunnlar. Ett team av inspektörer använder specialiserade mätinstrument för att fastställa lämpliga bredder och längder av föreslagna vägar och avgöra hur mycket material som kommer att behövas för att slutföra projekt. Många inspektörer använda datorprogramvara och globala positioneringssystem för att säkerställa deras mätningar är korrekta. Proffs gör expert rekommendationer om borttagande eller tillsats av jorden för att hjälpa till att göra vägarna så rakt och jämnt som möjligt. Under konstruktion, lantmätare plats av band och insatser på förutbestämda punkter så väg byggare hålla kursen.

En konstruktion besiktningsman kan också specialisera sig på att skapa eller renovering av en bro. Liksom andra bygg lantmäteri arbetstillfällen, innebär bro lantmäteri att göra noggranna mätningar och bedöma behovet av material och förnödenheter. Inspektörer identifiera potentiellt farliga eller instabil banker vid sidan floder och föreslå sätt att minimera risken för en kollaps. De informerar konstruktion besättningar på exakt var och hur man installerar stöd balkar, staket, och kablar.

Bostäder och byggnadskonstruktion lantmäteri jobb innebär märkning hörn stiftelser, som är bästa platser för parkeringar, och beslut där rörledningar ska installeras. Konstruktion inspektörer ofta anlitats för att ge råd om placering av stora fabriken rör och stadens avloppssystem. De anser markens sammansättning och den naturliga lutningen på ett stycke mark för att bestämma den mest kostnadseffektiva och effektiva tunnelbanesystem.

Professionals i alla typer av bygg undersökande arbete i nära samarbete med ingenjörer och planering kommittéer för att garantera alla inblandade är medvetna om vad som behöver göras för att slutföra projekt. De nuvarande ingenjörer och arkitekter med sina resultat, så att de kan göra lämpliga justeringar av sina planer. Om ett problem uppstår på plats om placering eller anpassning av en struktur, uppbyggnad lantmäteri teamet kan ge expertutlåtanden om hur man lösa problemet och få projektet på rätt spår igen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.