Vad ska jag tänka på när Packning för högskolan?

Så det är du tjejen planerar lämnat boet snart? Att gå iväg till college? Undrar vad du kan packa och hur det kommer alla plats i studentrum? Tusentals studenter står inför samma dilemma varje höst. Packning för college är en samtidigt spännande och frustrerande arbete. Det finns en upprymdhet över packningen för att gå bort, och besvärande att man inte kan ta allt med dig.

Det första en student behöver komma ihåg är rymden-eller brist på sådan. De flesta sovsalar är inte stor och en student gör klokt i att tänka över det när packning till college. Många butiker kommer att börja lagra produkter avsedda för studentrummet och studentlägenhet bor i sommar, och de är värda en titt. Dessutom kommer få mätningar av rummet hjälpa till att köpa föremål som små mattor, eller skrivbord, om rummet inte ger ett studieområde. Vad objekt kan tjäna ett dubbelt syfte? Till exempel kan lagring häckar dubbel som sittplatser eller bordsskivor. Tänk stapelbara och bärbara när packning till college.

Kläder är en annan fråga när packning till college. Det belopp som den studerande behöver kan bero till stor del på hur ofta han eller hon kommer att kunna komma hem. Om ett besök innan vintern är möjligt, kan han få nog av med att ta jeans, skjortor och en ljus jacka för svala dagar. Om inte, kommer hon att packa vinterkläder, liksom. Tvättbar är ett annat ledord. De flesta studenter har inte pengar för att ta allt till kemtvätten, så de måste ha kläder som är till stor del maskintvättas, och helst, inte behöver mycket strykning.

När du packar för college, har en student att överväga grundläggande behoven. En student helst kommer att behöva två blad satser för en dubbel säng, örngott, slutar någon form av överkast, täcke eller tröstare, kuddar, handdukar, tvättlappar och annat smått och unika för sovsal livet, såsom en torr radera anslagstavla för dörren, en hink för dusch väsentligheter, dusch skor etc. Personliga föremål som affischer kan också förpackas, men visa hänsyn till det tillgängliga utrymmet och lämnar plats för din rumskompis att sätta upp saker också. Ta med din CD-spelare eller andra media musik, men se till att det får plats i utrymmet. Detsamma gäller för en dator, även om en bärbar dator ger ett mycket mindre problem än ett skrivbord.

Gör en lista över vad du måste ta hemifrån och vad som kan köpas i staden där du bor. Detta kommer att bidra begränsa packlistan, även om familjens bil är fortfarande sannolikt kommer att förpackas i taket med dina grejer. Att hålla rummets storlek och din rumskompis behov i åtanke kommer att minska jobbet för packning till college.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.