Vad ska jag förvänta mig av den lärandes Tillåt test?

elevens tillstånd är det första steget mot att få ett körkort. När du är i besittning av en studerandes tillstånd, de flesta stater tillåter dig att köra samtidigt som övervakas av någon som är 18 eller äldre och som har ett giltigt körkort, ha i åtanke dock att lagstiftningen varierar från land till land. Innan du kan få en lärandes tillstånd, måste du ta en lärandes tillstånd prov vid Institutionen för motorfordon (DMV). I vissa stater behöver du även en fysisk undersökning av en läkare innan de får ansöka om elevens tillstånd.

Typiskt, en inlärares tillstånd testa ett val examen. Det kan vara en skriftlig tentamen, på papper, eller kan ges på en dator. Alla frågor om testet kommer att komma direkt från just statens körkort handbok, som kan ha förvärvats på de flesta skolor, eller på DMV. Frågorna kan vara helt textbaserade, eller illustrerade med bilder. För att klara provet, måste du nå en viss poäng, där testet administratör kommer att berätta i förväg.

Det kan finnas en tidsgräns verkställas på elevens tillstånd test. Det är bra att känna till den tid i förväg, så du kan känna dig helt förberedda och vet hur snabbt du behöver arbeta. Många skolor erbjuder lösningar analyser inom ramen för en förares utbildning läroplan, och det är en bra idé att dra nytta av dessa möjligheter. Om din skola inte erbjuder sådana tester, är det möjligt att hitta många prov prov och exempel på frågor test på nätet utan kostnad.

Innan testet, bör du skaffa en studiehandledning också. Dessa finns online eller i skolan. Läs igenom studiehandledningen ordentligt, märkning några områden som man tycker är förvirrande. Att hitta någon att studera med kan vara till hjälp.

När du anländer till DMV, du måste åtföljas av en förälder eller vårdnadshavare om du är under 18. Du kommer troligen också att behöva presentera olika former av identifiering. Identifieringen du lämnar kommer också att behöva bevisa din status som bosatt i det land där du får elevens tillstånd. Ett öga screeningtest kan ges också, för att kontrollera att din syn är acceptabelt för körning. Det är i allmänhet en mindre avgift i samband med tillträdandet elevens tillstånd test.

Kom

ihåg att om du inte klarar elevens tillstånd testa första gången i de flesta stater du bara kan vänta några veckor och ta det igen. När du klarar testet kommer du att få din elevens tillstånd omedelbart, vilket är typiskt gäller i ett år. Lagstiftningen i ditt tillstånd kommer att avgöra hur mycket tid du måste hålla elevens tillstånd innan du tar körkort färdigheter test.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.