Vad ska jag förvänta mig av Sömmarmästare skolan?

Människor som går klädsömnad skolan lära sig en färdighet som hjälper dem att skapa sina egna kläder. Klädsömnad klasser är värt investeringen om folk är intresserade av att öppna en skräddarsy affär eller modedesign företag. Tekniker lärt sig på en klädsömnad skolan är alltid efterfrågan och kan hjälpa en person att förbättra en design hobby.

När du har registrerat dig för klädsömnad skolan, eleverna måste få en grundläggande sykit för klassen. En nybörjare sykit har alla väsentliga begrepp, t. ex. en nål, tråd och måttband. Övriga poster innefattar märkning pennor, tyg sax och olika stift. Vissa skolor ger symaskiner och byggsatser för enskilda att arbeta med, medan andra lärare insisterar eleverna ta med sig egna sömnad utrustning.

En av de första sakerna en elev lär sig i klädsömnad skolan är hur man använder en symaskin. Även om det finns olika märken av symaskiner, de flesta av dem arbetar på samma sätt. Den studerande har att bekanta sig med maskindelar för att veta hur man tråd maskinen sätter blixtlås och skapa stygn.

Det finns flera olika typer av tyg från företaget stickat till bomull kläde. Den sy instruktör vid klädsömnad skolan hjälper studenten att identifiera vilken typ av tyg är lämplig för design. Studenten kommer också lära sig att placera tyget enligt spannmål och foder tyget genom maskinen.

I klädsömnad skolan kommer läraren att visa eleverna hur man läser klädsömnad mönster. De studerande kommer att behöva klippa mönster och sätta ihop bitarna. Förutom att lära sig att läsa de mönster, studenterna har att bestämma mängden av material att använda och hur du ska ta korrekta mätningar. En del använder klädsömnad dummies samtidigt sätter tyget på mönstret, men det kan också ske genom att bara om mönstret platt på ett bord och sätter den.

En av de viktigaste skälen människor går till klädsömnad skolan är att lära sig hur man designar kläder. Elever använder sy färdigheter de har lärt sig hela klassen att göra sina egna unika kläder. Klass medlemmar skiss mönster, välj önskat tyg och klipp ut mönstret. Det sista steget i klädsömnad skolan är att sy tyget tillsammans för att slutföra projektet att lägga sin egen speciella stil. För skojs skull, de flesta lärare låta studenterna att ha en egen modevisning och bär den ursprungliga mönster de gjorde i klassen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.