Vad ska jag förvänta mig av Bokhandlar’n Training?

Enligt National Association of Certified bokhållare, finns det tre allmänna nivåerna av bokhållare utbildning. Entry level bokföring arbeten kräver ofta lite mer än på arbetsplatsen. Personer med denna nivå av erfarenhet kan räkna med att kunna källdokument, skapa sammanfattningar av ekonomiska tidskrifter och kunna subventionera liggare. Nästa nivå av bokhållare utbildning kvalificerar en person som en "full avgift bokhållare. "

Full laddning bokhållare har minst två års erfarenhet, utbildning på arbetsplatsen och en bokföring intyg från ett ackrediterat organ. Utöver de uppdrag som utförs av bokhållare intrade nivå, full laddning bokhållare kan skapa redovisningar och rapporter, utföra bokföring justeringar och hålla koll på de flesta huvudbok verksamhet. Full avgift bokhållare får inte arbeta utan tillsyn utan hjälp av en auktoriserad revisor eller auktoriserad redovisningskonsult, men de kan arbeta med dem i fråga om finansiell planering och analys.

Ytterligare bokföring utbildning tjänar en person titel auktoriserad redovisningskonsult (CPB). Att kvalificera sig för en CPB, måste eleverna få minst två års bokföring examen från en ackrediterad institution för högre utbildning. Dessutom en CPB måste fylla i ett visst antal timmar i vidareutbildning och passera en certifiering examen, beroende på deras individuella geografiska läge. Ett års erfarenhet som en full laddning bokhållare rekommenderas för studenter som vill bli en CPB. Auktoriserad bokhållare kan gå in i affärer för sig själva, och utför tjänster för allmänheten utan tillsyn.

Bokhandlar'n utbildning skiljer sig från den utbildning som krävs för att bli en auktoriserad revisor (CPA). Revisorer utför ett större utbud av finansiella tjänster och är ytterligare kunna fungera som rådgivare medlemmar av allmänheten om alla aspekter av ekonomisk planering, medan bokhållare behandla nästan uteslutande med numeriska aspekter och pappersarbete. En redovisning grad licensieringen och fortbildning krävs för alla auktoriserade revisorer.

stil utbildning och lön är rörlig beroende på vilken typ av bokhållaren utbildningar från och det geografiska läget. Community college, tekniska skolor och fyra år institutionerna erbjuder olika former av utbildning. Online program är också ett alternativ för dem som för närvarande innehar ett arbete eller på annat sätt förhindrad att delta i lektioner i en traditionell på universitetsområdet inställning.

För att en person får en högkvalitativ utbildning, rekommenderas att blivande studenter grundligt forskning bokföringen skola eller institution som erbjuder kurser. National Association of Certified bokhållare håller reda på legitima program i USA. Utanför USA, personer som är intresserade av att veta mer kan höra England-baserade International Association of bokhållare (IAB), eller den kanadensiska bokhållare Association (CBA). Att tala med nuvarande och tidigare studenter på programmet är också ett lönsamt sätt att ta reda precis vad de ska förvänta sig av en bokhållare utbildning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.