Vad krävs på en sommarkurs applikation?

Det finns många olika saker som kan krävas på en sommarskola tillämpning, och särskilt för gymnasiet eller högstadiet elever föräldrar kan behöva fylla i en stor del av ansökan. Människor kommer in college för första gången kan ha andra krav, såsom att fylla i en fri student ansökan om stöd utöver eventuella ansökningar skolan förfrågningar. Det kan verkligen variera beroende på kraven i en enskild skola, men följande är några saker folk kan behöva:

Mest sommaren former skolan application require namn, namnet på någon vårdnadshavare, adress och eventuellt personnummer . Många fler högskolor ber om e-postadresser. Om sökanden inte har en, det finns många sökmotorer eller andra webbplatser som erbjuder en gratis e-postkonto. Föräldrarna eller eleven kan behöva också ge information om telefonnummer vid nödsituationer, inklusive ett mobiltelefonnummer, arbete och hem telefonnummer eller namnet på en släkting eller vän att ringa om en förälder inte kan nås.

Program på gymnasiet och högskolenivå kan begära kopior av utskrifter. Några av de skolastiska programmen krävs rekommendationsbrev eller bokstäver intygar lämplighet att delta i vissa kurser. Vissa ambitiösa får vidare begära en uppsats att visa stark akademisk kompetens.

Studerande kan uppmanas ett antal frågor som om de planerar att bo på campus, även om de har någon funktionsnedsättning eller behov av särskild kost . Föräldrar kan lämna in patientjournaler på studenter, särskilt om ett medicinskt problem finns eller om en elev under 18 år måste ta daglig medicinering eller har livshotande allergier. Från tid till en ansökan sommarskola kommer inte att godtas om det lämnas in med bevis om försäkring, vanligen minst medicinska. Något annat sommarskola program kan kräva, särskilt för studenter under 18, är en utsättning av skuld undertecknad av föräldrar eller vårdnadshavare. Detta bidrar till att skydda skolan om en elev av misstag skadade på campus.

Vissa typer av sommarskolan ansökan får inte vara inblandade. Studenter med sommarskola på en lokal offentlig skola får endast behöver sina föräldrar fylla i en sida eller två och en nödsituation kontaktformulär. Om skolan ligger inom samma stadsdel som elevens skola, har det redan flertalet av de studerandes information. Studenter kan fortfarande behöva bevisa att de borde vara på sommaren skolan och kunde ha fram en rekommendation från en rådgivare eller bevis för att den inte betyg, eftersom många skolor nu begränsa registrering till ett fåtal.

Till skillnad från sommarskolan ansökan om offentligt skolan, kan många andra program bedöma en ansökningsavgift. Det kan variera, och är i genomsnitt omkring $ 50 amerikanska dollar (USD) när det är laddat. Folk kanske vill begränsa val av skolor till två eller tre om denna avgift, eftersom detta kan öka kostnaden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.