Vad gör en Oftalmisk Optiker göra?

ett ögonläkemedel Optiker hjälper patienter välja och passa glasögon. Dosering optiker använda recept som skrivits av en ögonläkare eller optiker när fullborda detta arbete. Ett ögonläkemedel Optiker arbetar nära patienten för att hjälpa välja glasögonbågen, lyktglas och ytbeläggningar lins som fungerar bäst med patientens livsstil.

En oftalmologiska Optiker mäter patientens ögon på olika områden, bland annat Avståndet mellan elever och avståndet mellan ögats yta av ögat och linsen. Med hjälp av dessa mätningar, tillsammans med att diskutera patientens yrke, fritidsintressen och andra livsstilsfrågor, de Optiker gjort ett arbete för att en oftalmologiska laboratorietekniker. Den laboratorietekniker tolkar denna information, maler linser, och passar in dem i ramar.

Om en patient har ett par glasögon redan, och hans eller hennes syn har inte ändrats, en oftalmologiska Optiker kan använda en enhet som kallas ett focimeter att fastställa recept i patientens nuvarande glasögon. De optiker kan lämna in ett arbete för att nya glasögon med hjälp av dessa mätningar. När glasen kommer tillbaka från laboratoriet kommer Optiker testa dem att se till att recept är korrekt.

När de nya glasen är klara, kommer oftalmologiska Optiker kalla patienten tillbaka, och passform glasögonen till hans eller hennes ansikte. Ramarna kan justeras genom varsam hantering för hand eller med en tång. Under denna montering av Optiker ser till att glasen är bekväma och även se till att recept fungerar för patienten.

oftalmologiska Optiker kan också göra arbetet med glasögon som har brutits. Han eller hon kan justera och reparera skadade ramar. En Optiker kan även beställa ersättning linser för befintliga ramar.

I vissa kontor är Optiker ansvarar för kontoret ledningen också. I fall som detta måste optiker följa upp försäljningen och fakturor och hålla patientjournaler. Detta inkluderar uppgifter om vad recept en patient har, en kopia av varje arbetsorder, och hur och när patienten betalat för en beställning. I kontor där en Optiker arbetar som kontorschef, kompletterande utbildning i företagsekonomi anges ofta.

Oftalmisk utlämning optiker också passa patienter för kontaktlinser, men detta kräver särskild utbildning. Rätt passform är av yttersta vikt för bekväm kontaktlinser, så Optiker måste vara bekvämt att göra exakta mätningar av ögat. De optiker kommer också att lära patienten hur du infogar och tar bort sina linser samt hur man rengör dem ordentligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.