Vad bör en Kemiingenjör Resume Inkludera?

Kemiteknik kombinerar vetenskapen om kemi med principer företagsekonomi. Är dock det primära ansvaret för kemiingenjör att säkerställa att en föreslagen produkt kommer att vara kostnadseffektivt för företaget att tillverka utan att kompromissa med produktivitet eller kvalitet. Även detta mål är fortfarande viktiga för de flesta, de flesta kemiingenjörer välja att specialisera sig inom olika områden inom kemiteknik, t. ex. genom provning eller forskning och utveckling. Detta innebär att den typiska kemiingenjör kan fylla flera olika roller, och han eller hon måste visa sin förmåga att göra så skickligt när man beslutar vad som ska ingå i deras CV.

En effektiv återuppta kemiingenjör bör innehålla ett uttalande av mål. Det är här man skulle uttrycka ett intresse av att vidareutveckla kompetens och erfarenhet inom området kemiteknik kandidaten har valt att specialisera oss i. Men om du tänker att skräddarsy din kemiingenjör återuppta mot ett specifikt arbete med en beskrivning som helt matchar din nuvarande karriär mål, försök att inte vara alltför snäv i omedelbara mål.

Nästa punkt att ta med är en punktlista med pedagogiska meriter. Börja varje rad genom att namnge den grad eller certifiering emot, följt av namnet på högskola eller ett universitet och året graderade. Det är varken nödvändigt eller lämpligt att försköna detta avsnitt med ytterligare upplysningar om stipendier du kan ha tjänat-detta kommer senare-eller att påpeka det faktum att du gick en Ivy League skola. Men om du är en nyutexaminerad saknar betydande arbetslivserfarenhet, kan du inkludera GPA, eller medeltalet.

Nästa del av den återupptas bör innehålla en komplett lista över innehavda positioner, presenteras i kronologisk ordning. Detta är mycket kött av en kemiingenjör återuppta och bör innehålla ett stänk av välsmakande nyckelfraser att väta aptiten för läsaren. Med andra ord, undvika att lägga ut en tråkig beskrivning av dagliga arbetsuppgifter och i stället fokusera på exakt bidrag och prestationer, inte bara de som tillverkats för dig själv, men i ditt tidigare arbetsgivare också. Tänk på detta marknadsföring snurra eftersom det är precis vad det är. När allt säljer du dig själv som en slutdestination i fråga om den framtida arbetsgivaren eller rekryteraren ser inte längre att fylla jobb, och din kemiingenjör CV är turistbroschyr.

Vidare innehåller några utmärkelser eller priser du har fått. Det är här du kan nämna stipendier, samt eventuella praktikplatser hållas. Vid behov kan du även skapa en underavdelning till att omfatta alla professionella organisationer du tillhör som är relaterade till kemiteknik. Det är också en bra idé att notera alla andra språk du talar, om något. Slutligen bör återuppta avsluta med en enda egen rad i kursiv stil, som lyder " Referenser lämnas på begäran. "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.