Ska jag avsluta min Online College Application?

Sökande som gäller för högskolor som erbjuder en online-ansökan alternativ bör definitivt överväga att fylla i en online college ansökan. Det finns ett antal fördelar med att använda sådana tjänster, inte minst då att vissa högskolor vänder sig från papper program helt och hållet, vilket innebär att eleverna ska vänja sig vid att fylla i formulär online. Högskolor med ansökan online-tjänster brukar också ha Internet-baserade studentservice som eleverna bör få bekväm med, eftersom de kommer att behöva logga in på register för klasserna, adress boendefrågor, och ta itu med många andra ämnen som kommer upp på universitetet, från bokning Utnämningar på studenten vårdcentralen i nätverk med andra studenter.

En av de största fördelarna att göra en online college ansökan är att många högskolor är inblandade i det samarbetsavtal som tillåter studenter att fylla i en enda ursprunglig ansökan för flera skolor och fil tillägg som krävs i varje skola . Detta kan spara mycket tid. Till exempel, de flesta statliga skolor tillåter eleverna att lämna in en enda ansökan som skickas till flera skolor. Skolor som gör det möjligt för inlämnande av en gemensam högskola ansökan online vanligtvis ange detta i den informativa sidor om ansökningsprocessen.

Online applikationer tenderar också att bli lättare för antagningen kontor för att förvalta, vilket innebär att eleverna kan få uppdateringar om saknade uppgifter och nödvändigt tillskott snabbare. Många högskolor har en instrumentpanel för att hantera online-applikationer, som tillåter eleverna att fullständig ansökan material i etapper och att logga in när som helst kontrollera status för ansökan. Om material måste postas i, uppgifter om huruvida dessa material mottogs kommer också att publiceras på instrumentbrädan, som kan underlätta att tänka på studenter som är nervösa över sina ansökningar.

Att fylla i ett kollegium ansökan online är också bra för miljön, förutom att vara lättare och snabbare att arbeta med ett papper ansökan. Medan några ark av papper som bildar en enda ansökan kanske inte verkar mycket, kan det börja verkligen att lägga upp med tusentals ansökningar, särskilt eftersom Antagningsenheten generera en hel del pappersarbete i över processen.

När högskolor gör det möjligt att ansöka online, ger de ofta resurser på nätet för personer som är ombedd att skriva rekommendationsbrev. Detta kan öka möjligheten att sådana bokstäver skrivs och lämnas in i tid, eftersom rekommendationssystem behöver bara logga in med ett användarnamn och lösenord som tillhandahålls av kollegiet, och lämna den skrivelse som ett e-post. Dessa system ger även eleverna att skicka artig e-post påminnelser till Recommenders och att kontrollera om huruvida de skrivelser har lämnats in.

Högskolor kommer inte att ge företräde för en student som fyller i en college ansökan online, och det finns ingen nackdel att skicka in ett papper ansökan. Men papper program är mer sannolikt att försvinna i post eller i antagningen kontoret, i motsats till digitala tillämpningar som lagras på en server. De flesta program är också krypterade för att skydda känsliga uppgifter eller personuppgifter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.