Hur väljer jag en motorcykel Mechanic skolan?

Det finns fyra saker att tänka på när man väljer en motorcykel mekaniker skolan: ackreditering, kvalitetskontroll av lärare, klasstorlek och utrustning. En motorcykel mekaniker har tillstånd att utföra reparationer på ett brett spektrum av motorcyklar och skotrar. Populariteten för motorcyklar och vespor är ganska stabilt, men ökar i proportion till kostnaden för bensin.

En motorcykel mekaniker skola är vanligtvis en del av en större gemenskap eller karriär college. Tillträde till denna typ av program bygger på en kombination av high school märken, mekaniska lämplighet och intresse. Medan vissa program inte kräver high school, har de allra flesta av skolorna gjort detta ett minimikrav. Under ansökningsförfarandet, kommer skolan att ordna en mekanisk lämplighetsprov och personlig intervju. Dessa tester används för att säkerställa kandidater är fokuserade, engagerade och åtagit sig att bli en motorcykel mekaniker.

Det första steget när vi letar efter en motorcykel mekaniker skola är att hitta en ackrediterad institution. Ackrediterade skolor har utvärderats av en oberoende tredje part som jämför den akademiska och administrativa åtgärder på skolan mot en minimistandard. Endast kurser från godkända skolor kan överföras till andra institutioner. Dessutom är dessa skolor kan erbjuda statliga program studiestöd, som inte är tillgängliga från icke-godkända skolor.

kvalitet instruktörer på en motorcykel mekaniker skolan är mycket viktig. Kontrollera biografier av instruktörer, som vanligtvis publiceras på skolans webbplats. De bör ha en kombination av akademiska meriter och relevant arbetslivserfarenhet. Prata med intagningarna rådgivare om de alternativ inom motorcykel mekaniker programmet och avgöra om instruktörer kan erbjuda speciella kunskaper, såsom reparationer sport cykel eller ändringar.

En liten klasstorlek är mycket viktigt när man tittar på motorcykel mekaniker skolor. Mekaniker är ett mycket tekniskt arbete, och det kräver en betydande mängd av erfarenheter och metoder för att få önskad nivå av skicklighet. Enskilda lärare uppmärksamhet, möjligheter att ställa frågor, och ytterligare praktik tid är alla mycket viktigt när man försöker utveckla graden av skicklighet som krävs för att bli en skicklig motorcykel mekaniker.

Se till att motorcykeln mekaniker skolan har den senaste utrustningen. Detta omfattar elektriska verktyg, utrustning datateknik och annan diagnostisk utrustning. Dessa verktyg är alla standard på arbetsplatsen, så det är viktigt att få utbildning och ha erfarenhet av att använda den senaste tekniken. Människor som har mest framgång i motorcykel mekaniker skolan är mekaniskt benägna, fokuserad och disciplinerad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.