Hur väljer jag det bästa veterinärmedicinska Tech School?

välja rätt college, universitet eller teknisk skola kan vara svårt för varje studerande, men eleven önskar ingå i området för veterinära läkemedel kan få det ännu tuffare. Att hitta rätt veterinär tech skolan är inte mycket annorlunda än att hitta någon annan skola. Den primära skillnaden, och ofta största utmaningen, är att det helt enkelt inte så många vet tech program som finns tillgängliga som det finns, säg, utbildning eller IT-program.

veterinärmedicinska tekniker hand om djur av alla slag. Det är svårt jobb, men en givande en. Ej att förväxlas med en veterinärassistent, veterinären tech är mer som en sjuksköterska, som verkligen hjälper veterinären genomföra tester på djur, genomföra diagnostiska utvärderingar, och även bistå vid medicinska ingrepp. På grund av detta är det viktigt att tech har en veterinär tech certifiering eller vet tech utsträckning.

En person som vill ingå veterinären tekniska området bör lägga sina pedagogiska grunden tidigt genom att ta så många gymnasiet kurser i biologi, vetenskap och matematik som möjligt. Detta kan visa sig vara mycket gynnsam i veterinärmedicinska tech skolan genom att utrusta den studerande de grundläggande färdigheter som krävs för att slutföra kurser för antingen en två-årig veterinärmedicinska examen eller en fyra-årig examen. Utöver den utsträckning den tekniska kan ha att kvalificera sig för och få ett intyg från sina lokala eller statliga myndigheter.

När du letar efter en veterinär teknisk skola, den första sak att leta efter är ackreditering. I USA, bör programmen inom yrkesutbildning tekniken vara godkänd av American Veterinary Medical Association (AVMA). Dessutom bör det erbjuder en kombination av klinisk samt laboratorie grundprinciper som omfattar användning av levande djur. En utbildning som uppfyller dessa kriterier bidrar i hög grad studenter vid navigering jobbet område efter examen och vidta lämpliga credentialing examen för att bli ett registrerat veterinär tech.

En karriär rådgivare på studentens gymnasiet kan ha möjlighet att hjälpa honom eller henne att välja en veterinär tech skola som passar deras behov. Om denna resurs inte är tillgänglig, en snabb sökning på Internet kan avslöja många skolor som erbjuder veterinär tech program. Vissa villkor för att använda kan inkludera veterinärmedicinska tech skolan, veterinär Tech University, och vet Tech College. Därifrån är det bara en fråga om att se över statistiken på skolan, se till att det är ackrediterad och registreringen.

veterinärmedicinska tekniken är ett utmanande, givande fält som låter dig som älskar djur att nå ut och hjälpa till. Det är viktigt att inte bara hitta en bra veterinär tech skola som är korrekt ackrediterade, men också att hitta en skola som passar elevens behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.