Hur väljer jag det bästa programmet Flight Training?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer det bästa programmet flygträning: praktisk utbildning, utrustning, antagning krav och fakulteter. En flygning utbildningsprogram kan vara en del av en större college, men kan också vara en fristående skola. Den bästa flygningen utbildningsprogram är anknutna till den lokala flygfält eller pilot utbildningsprogram. I USA är det militära ett populärt alternativ för flygträning.

Välja den bästa skolan bör baseras på dina egna mål, resultat och kompetensnivå. Välj en skola där du kommer att både utmanas och framgångsrik. Den bästa skolan är ofta en fråga om specialiserade program som utformats för att ge ytterligare kunskaper eller stöd. Till exempel skulle den bästa skolan för någon som inte gillar trängsel har små klasserna och vara på ett litet campus. Studenter som föredrar en mycket social interaktion som en del av inlärningsprocessen kan dra nytta av att i en större skola, med ett bredare utbud av program och studenter.

Det bästa flygträning program har ett brett sortiment av utrustning till förfogande för studerande användning. Detta omfattar hel-och halv-storlek flygplan modeller, flyg simuleringsprogram, möjlighet att öva i speciellt utformade flygplan och andra program simulering. Kontrollera genomsnittliga klasstorleken för att du kommer att få tillfälle att använda denna utrustning. Detta är viktigt, som praktiska färdigheter som en pilot krävs för att få en flygande licens.

För att uppfylla kraven för införsel till en flygning utbildningsprogram, måste du ha high school kurser i engelska, teknik, fysik och minst en annan vetenskap kurs. Vissa flygträning program krävs kandidater att passera en fysisk undersökning för att säkerställa att de klarar de krav som detta utbildningsprogram. Ytterligare droger och alkohol screening kan vara en del av programmet, av hänsyn till allmän säkerhet.

Om du tittar på den bästa flygningen utbildningsprogram i landet eller staten, noterar att antagningen standarden är högre för att motsvara den ökade efterfrågan. Dessa skolor kräver ofta eleverna att ha en kombination av höga betyg och rekommendationsbrev från tidigare lärare. Det är viktigt att notera att vara i det lägsta kvartalet din klass på den bästa skolan inte hjälper antingen din karriär eller utbildningens kvalitet du får.

De flesta flyg utbildningsprogram ger biografier av deras lärare eller handledare på deras hemsida. De uppgifter som avses utgörs vanligen av akademiska meriter, arbetslivserfarenhet, specialutbildning och alla utmärkelser han eller hon fått. Investera här gången kommer att hjälpa dig att skapa en professionell relation med dina professorer och kan resultera i ytterligare möjligheter till lärande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.