Hur väljer jag det bästa neurovetenskap universitet?

Det finns fem punkter att beakta när man väljer den bästa neurovetenskap universitet: dina prioriteringar, antagning krav, ackreditering, forskningsprogram, och fakulteter. Neurovetenskap universitet är oftast en del av fakulteten för forskarutbildning och är organiserad inom ett större universitet. Denna typ av utbildning och program finns på master-och forskarutbildningen. Neurovetenskap universitet forskningsdrivna, erbjuder mycket specialiserade utbildningsprogram.

Beslutet om neurovetenskap universitetet är en svår process. År ranking lista neurovetenskap universitet enligt en särskilda kriterier och varje objekt är viktas enligt sin relativa betydelse. Får dock prioriteringarna i rangordningen organisationen matchar inte era prioriteringar. Exempelvis har många rangordningen organisationer placera ett högt värde på den fysiska miljön i skolan, inklusive byggnader och storleken på öppen plats. Som doktorand, kan du bestämma att dessa poster har mindre värde för dig, men att tillgången till studentbostäder utanför campus är mycket viktigare.

För att uppfylla kraven för införsel till neurovetenskap universitet, höga poäng i en kandidatexamen krävs. Graden kan vara i en rad ren eller tillämpad vetenskap. Vanliga exempel är grader i neurologi, biologi eller datavetenskap. Höga betyg och en lyckad intervju eller uppsats inlämning krävs normalt.

Om du tittar på de bästa neurovetenskap universitet i landet eller staten, noterar att antagningen standarden är högre för att motsvara den ökade efterfrågan. Som sådan, bara studenter med de allra bästa kombinationen av varumärken, personlig intervju, provresultat och rekommendationsbrev erbjuds antagning. Om du inte har de bästa varumärkena i din klass, tänk som gäller skolor som erbjuder program som du är intresserad av eller kommer att hjälpa din karriär senare.

När du letar efter ett neurovetenskap universitet, kontrollera skolans ackrediteringsstatus. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part som har undersökt sin akademiska och administrativa åtgärder. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner och accepteras av certifiera och licensiera styrelser. Ackrediterade skolor har möjlighet att erbjuda elever tillgång till stöd regeringens program för studerande.

Forskningsprogram är väsentliga när man tittar på en forskarskola. Prata med antagningen rådgivare om aktuell forskning, öppningar för en forskarassistent, samt möjlighet att driva egna forskningsprojekt. Efter examen är det primära området för sysselsättning inom forskning.

De flesta neurovetenskap universitet ger biografier av deras lärare eller handledare på deras hemsida. Den information som lämnas omfattar vanligtvis akademiska meriter, forskningsinriktning, publikationer, och alla priser de har mottagit. Granska informationen för att lära mer om intressen och fokus i kursen instruktörer. Neurovetenskap programmen bör ha akademisk personal med sakkunskap inom detta område samt forskarutbildning och forskning tillgänglig för studenterna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.