Hur väljer jag det bästa farmakologi Program?

farmakologi är studiet av effekten av läkemedel på biologiska system. Att välja den bästa farmakologi programmet några av de saker du kanske vill överväga är din totala ambitioner på området, och området för farmakologi du vill studera. Program kan variera i fråga om kvaliteten på undervisningen och exakt material undervisade. Forskar om olika typer av farmakologiska program kan hjälpa dig att göra det bästa valet.

Farmakologer är vanligtvis intresserade av den terapeutiska inverkan av läkemedel på människor och andra levande varelser. Till skillnad från toxikologi, farmakologi fokuserar på att utveckla lösningar sjukvård. Till exempel kan vissa farmakologer forskning hur vissa läkemedel kan påverka en persons beteende. Andra kan arbeta i utvecklingen av nya typer av läkemedel som är effektivare och har färre biverkningar påverkar. Eftersom farmakologi är ett brett område, är det uppdelat i många olika branscher, till exempel neurala farmakologi, djur farmakologi och klinisk farmakologi.

Om du börjar dina studier kan det vara bra att leta efter en farmakologi program som ger allmän introduktion i fält. Detta hjälper dig att få kunskap om målen för farmakologi, den exakta frågor som farmakologer studier och relaterade subdisciplies. Det kan också vara till hjälp att välja ett program avsedda enbart för farmakologi, eftersom många program kombinerar studier av farmakologi och toxikologi i en enda kurs.

Många program erbjuder laboratorium tillgång till studenter. Detta kan vara ett utmärkt sätt att bygga erfarenhet i ett labb miljö. Denna praktiska utbildning är i allmänhet ett ovärderligt komplement till de teoretiska aspekterna av farmakologi programmet.

Om man tittar på den webbsida akademiska institutioner som erbjuder ett farmakologi program kan vara ett bra sätt att bekanta dig med de olika pedagogiska alternativ som finns tillgängliga. Ett program som har en tradition av att producera professionella farmakologerna kan ge dig en indikation på att programmet är omfattande och värd din tid. Studerar biografier av fakultetsmedel medlemmar kan också låta dig veta vad deras forskning är. Du kan sedan samordna dessa intressen med dina egna personliga mål i farmakologi området.

Vissa program erbjuder praktik som en del av undervisningen. Detta kan hjälpa dig att få värdefull erfarenhet av att arbeta i en professionell miljö. Många gånger denna typ av program kan också öka dina chanser att säkra sysselsättningen när du har slutfört din utbildning. Om du gör bra i din praktik, det företag i allmänhet kommer att notera detta, och kanske erbjuda dig en position med företaget.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.