Hur väljer jag det bästa biostatistik universitet?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer den bästa biostatistik universitet: antagning krav, ackreditering, forskarutbildning, och fakulteter. En biostatistik universitet kan organiseras inom antingen Medicinska fakulteten eller den statistik som avdelningen inom fakulteten för Konst och Vetenskap. Biostatistik är hanteringen av statistik skapas med hjälp av enbart biologiskt resultat. Det finns flera lager av komplexitet inom biologin som måste beaktas när man skapar meningsfull statistik. Förmågan att skilja mellan slumpmässiga verksamhet inneboende i biologi och orsak-data är avgörande för att validera någon biologisk teori.

besluta om det bästa biostatistik universitetet är en svår process. Detta är en mycket specialiserade program, som finns på ett begränsat antal skolor. Leta efter en skola som har dedikerade resurser för att både förvaltningen och akademiska aspekter, eftersom detta är en god indikator på den övergripande engagemang för programmet. Översyn de typer av kurser finns tillgängliga och delade resurser med andra program.

För att uppfylla kraven för införsel till biostatistik universitet, en kombination av höga betyg i gymnasiet och matematik kunskaper krävs. High school kurser omfattar kalkyl, statistik, algebra, kemi och engelska. Tänk på att nivån på information och utbildning i avancerad matematik ges på gymnasienivå är mycket grundläggande. Många tycker att de är mer framgångsrika i kurserna finns på universitetsnivå, som kvaliteten på undervisningen är mycket bättre.

Om du tittar på de bästa biostatistik universitet i landet eller staten, endast studenter med de allra bästa kombinationen av märken och rekommendationsbrev erbjuds antagning. Om du inte har de bästa varumärkena i din klass, tänk som gäller skolor som erbjuder program du är intresserad Det är inte mycket värde i att den värsta studenten i den bästa skolan. Leta efter en institution som kommer att utmana dig, men även att låta dig uppleva framgång.

När du letar efter en biostatistik universitet, kontrollera ackrediteringsstatus av skolan. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner, vilket är mycket viktigt på grund av det ringa antalet skolor med detta program. Ackrediterade skolor har möjlighet att erbjuda elever tillgång till stöd regeringens program för studerande.

De flesta biostatistik universitet ger biografier av deras lärare eller kursansvariga på deras hemsida. Den information som lämnas omfattar vanligtvis akademiska meriter, forskningsinriktning, publikationer, och alla priser de har mottagit. Se till att kursansvariga tillgängliga i grundutbildningen är också tillgängliga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.