Hur väljer jag det bästa bilmekaniker skolor?

Auto mekaniker skolor erbjuder den utbildning som krävs för att bli en licensierad bilmekaniker. Den perfekta student för denna typ av skola kan delas in i två grupper: de senaste höga akademiker skolan som vill bli auto mekanik, och folk som tog studenten fem till sju år tidigare och har beslutat detta är den karriär de vill fortsätta . Den mognare studenten har typiskt fått praktik på en bil garage eller andra mekaniska miljön, och nu har förtroende för att slutföra formell utbildning. Förmågan av skolan för att möta behoven i dessa två samhällen är viktigt, liksom klassens storlek, tillgång på lediga jobb, och godkännande av instruktörer.

klasstorlek i de olika bilmekaniker skolor är en viktig faktor för den praktiska klasserna. I dessa klasser har studenten tilldelas utrustning, en arbetsbänk, och en maskin eller motor att arbeta med. Ju mindre klass, minskar riskerna för att behöva dela utrustning eller verktyg med en annan student. Vidare kan en instruktör det finns tid att svara på frågor, ge korrigering, vägledning, och att se över kvaliteten på utfört arbete. Många studenter som återvänder till formella skolan efter att i arbetskraften finner att mindre klasser är lättare att hantera.

Job placeringar är en standard som erbjuder de flesta bilmekaniker skolor. Som ett hantverk, alla utexaminerade förväntas ha avslutat en minst lika lång tid på arbetsplatsen. Dessa möjligheter förstärker klassrumsundervisningen, och samtidigt ge lokala arbetsgivare med låga kostnader arbetskraft som de kan hjälpa till att träna. Många arbetsgivare använder arbetsförmedling sikt för att utvärdera elevens skicklighet, vilja att lära, och arbetsmoral. Efter avslutad, kan den sökande erbjudas en heltid tillfälle på samma företag där han eller hon slutfört arbetet sikt.

Instruktör kvalifikationer är mycket viktiga när vi letar efter de bästa bilmekaniker skolor. Formellt är akademisk utbildning en viktig del av att bli en kurs instruktör, men verkliga världen erfarenhet är mer värdefull. Förmågan att relatera klassen materialet till arbetsplatsen exempel uppmuntrar lärande ger garantier att materialet är relevant och hjälper till att förbereda studenterna för arbetslivet.

Det finns ett stort antal webbplatser som tillåter eleverna att betygsätta sin skola, lärare, eller program. Även om betyg ska tas med en nypa salt, lärare som får toppbetyg genomgående vanligtvis de som har en lång erfarenhet i branschen. Titta på reklammaterial från skolan för att få mer information om instruktörer expertområde.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.