Hur väljer jag det bästa Inredning och Design School?

För att välja den bästa inredning i skolan, menade en del samt en del forskning är till hjälp. Bestäm om du vill delta designskola personligen eller föredrar att lära på nätet. Om du är osäker kan du undersöka skolor och begränsa dina alternativ, samtidigt hålla din favorit stil lärande, möjligheter till nätverkande och arbete eller barn ansvar för vård i åtanke. En viktig fråga att göra när man väljer designskolor är att vara säker på att skolan du väljer är ackrediterad och godkänd av det nationella rådet för Inredning och Design Qualification (NCIDQ).

En bra ackrediterade inredning skolan kan vara en enskild köra eller det kan vara en del av ett kollegium. Minst en associerad examen i inredning behövs för att bli en inredningsarkitekt, men en kandidatexamen kan ha att föredras av vissa arbetsgivare. Innan beslut fattas om en viss examen från en viss inredning skolan, är det en god idé att kontrollera med arbetsgivare du hoppas på att arbeta för genom att ordna en informell intervju när det passar dem. Håll din telefon eller-person intervju med högst tio eller 15 minuter och ställa frågor om vilken typ av utbildning bolaget letar efter vid anställning av inredning akademiker. Du kan också be potentiella arbetsgivare om praktikplats möjligheter de har.

Att välja en inredning skolan med ett praktikprogram och arbetsmöjligheter placering kan vara bäst, om det kommer att hjälpa dig att få en nybörjar interiör design jobb efter examen. Ta reda på från varje skola du funderar på vad deras uppgifter om sysselsättningen för tidigare studenter. Klasserna är en annan sak du bör forskning och jämföra när vi letar efter de bästa inredning skolan.

Det är viktigt att komma ihåg att få godkänt i bästa inredningen skolor är konkurrenskraftiga. Du bör börja förbereda så långt i förväg som möjligt. Ju bättre du förstår vad skolan förväntar sig, desto mer förberedd är du med i termer av att ha en konkurrenskraftig design portfölj och de andra krav som kan tillåta dig att få acceptans över konkurrensen.

En annan faktor som gör när man väljer en inredning skola är om det är godkänt för din ekonomiska stöd kvalifikationer, om det är en av dina farhågor. Om du ska låna pengar till skolan, är det särskilt viktigt att leta efter inredning program och skolor som verkar mest sannolikt att hjälpa dig att hitta ett jobb så fort du uppgraderar. Kämpar för att betala tillbaka lån skolan utan att ha hittat en bra betalande jobb är inte tilltalande till någon examen. Att välja skola med den lägsta undervisning inte är lika viktigt som att hitta en som kommer att hoppa börja din karriär i inredningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.